Breaking News

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λάρνακα: Λόγω εργασιών θα παραμένουν κλειστοί δρόμοι

Εργασίες στους δρόμους της επαρχίας Λάρνακας από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως αρχές Νοεμβρίου.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,  Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο από 26/9/2018 – 7/11/2018, μεταξύ των ωρών 8:30-5:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στους δρόμους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200 μ. περίπου, σε αυτοκινητόδρομους και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας ενώ σε συνήθεις δρόμους θα κλείνει σε μήκος 50 μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση της σήμανσης STOP&GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »