Έχουμε θέμα

Βανδάλησαν και έκλεψαν φυτά από την υπο κατασκευή ”Πράσινη Λεωφόρο” – Δυστυχώς τα ηλίθια μυαλά δεν θα χαθούν ποτέ

Είναι από τις περιπτώσεις που πολλές φορές αντιλαμβάνεσαι τι ηλίθια μυαλά κυκλοφορούν αναμέσα μας. Πριν λίγο καιρό ήταν το πάρκο κοντά στο Γυμνάσιο Βεργίνας, σήμερα είναι η υπο κατασκευή ‘‘Πράσινη Λεωφόρος” (Νίκου & Δέσποινας Παττίχη) η οποία έγινε στόχος επιτήδειων οι οποίοι δεν μπορούν να βλέπουν κάτι όμορφο να δημιουργείται.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας άγνωστοι κατέστρεψαν τα ομοιώματα από φλαμίνγκο τα οποία κοσμούν εδώ και λίγο διάστημα τη λεωφόρο τα οποία αποτελούν μέρος της τοπιοτέχνησης.  Σε κάποιο άλλο σημείο της λεωφόρου ξεριζώθηκαν φυτά τα οποία κλάπηκαν ενώ το ίδιο επιχειρήθηκε και σε 2ο σημείο της λεωφόρου (150 από το K-Cineplex) όπου έχουν φυτευθεί φυτά μεγάλης αξίας τα οποία έγινε προσπάθεια να κλαπούν.

Η σελίδα μας επικοινώνησε με την Quality Group, η εταιρεία που έχει αναλάβει το όλο έργο με εξ ολοκλήρου δικά της έξοδα όπου εκπρόσωπος της μας ανέφερε: ”Eναι με λύπη μας που έχουμε δει να γίνονται αυτές οι ενέργειες σε ένα πολύ όμορφο έργο στη Λάρνακα. Το έργο ακόμη έχει δρόμο μπροστά του και ήδη με μια διέλευση από τα φώτα της πυροσβεστικής μέχρι το K-Cineplex μπορεί κάποιος να διακρίνει για τη διαφορετικότητα του. Στο σχέδιο μας είναι να τοποθετηθεί όμορφος φωτισμός, ήδη έχουν τοποθετηθεί μεγάλα βάζα τα οποία εντυπωσιάζουν και θέλουμε ως εταιρεία να γίνει αυτή η λεωφόρος πόλος έλξης για την πόλη”. 

Ως σελίδα καταδικάζουμε τις ενέργειες και ευχόμαστε να είναι οι τελευταίες, είναι πραγματικά τραγικό άλλοι να προσπαθούν και να ξοδεύουν χρήματα για μια πόλη πιο όμορφη και άλλοι απλά να καταστρέφουν και να ληστεύουν.

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες από τα σημεία σημειώθηκαν οι βανδαλισμοί

 

Σχετικά νέα

X
Translate »