Breaking News

Γενικά

Η Quality Group πρασινίζει τη λεωφόρο Νίκου & Δέσποινας Παττίχη

Στα πλαίσια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στην πόλη μας, η εταιρεία Quality Group έχει υποβάλλει πρόταση στο Δήμο για εξωραϊσμό της Λεωφόρου Νίκου & Δέσποινας Παττίχη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σύμφωνα με πληροφορίες του CityofLarnaka.com η πρόταση της εταιρείας στοχεύει στον εμπλουτισμό της λεωφόρου με πράσινο από τα φώτα της πυροσβεστικής μέχρι τα φώτα του K Cineplex και ήδη η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η εταιρεία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου του κόστος του εξωραϊσμού καθώς και το κόστος συντήρησης για έναν χρόνο.

Στόχος της εταιρείας είναι να αλλάξει η λεωφόρος ολοκληρωτικά όψη, μετατρέποντας την σε κάτι μοναδικό δίνοντας της παράλληλα την ανάλογη αίγλη που απαιτεί η λεωφόρος, καθώς τόσο με την παρούσα μορφή της όσο και με την μελλοντική της εξέλιξη, θα αποτελέσει το κύριο επιχειρηματικό σημείο της πόλης.

Ήδη στην λεωφόρο αυτή την στιγμή στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία μεγάλων εταιρειών της πόλης μας (συμπεριλαμβανομένου και της Quality Group  ), ενώ η λεωφόρος θα εμπλουτίσει την επιχειρηματική  δραστηριότητα της, όταν ολοκληρωθούν οι 3 πύργοι (γραφειακά συγκροτήματα) της εταιρείας Quality Group.

Αναμένουμε να δούμε τα τελικά σχέδια και φυσικά την υλοποίηση της πρότασης η οποία θα αλλάξει τη λεωφόρο.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »