Γενικά

Πετρίδης προς Ευαγγελίδη: Κανένας δεν βρέθηκε να μου πει ότι κάνω παιχνίδια

Kανένας μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε να μου πει ότι παίζω παιχνίδια», απάντησε σε έντονο ύφος ο Υπουργός Εσωτερικών στον Δήμαρχο Αραδίππου ο οποίος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έκανε λόγο για μεσολαβήσεις και για παιχνίδια τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα η Αραδίππου να ενταχθεί στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Μητροπολιτικό Δήμο Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

«Χθες μιλούσα για περισσότερη από μία ώρα για κάθε σενάριο και τεκμηρίωσε όλες τις προτάσεις τις οποίες είχα θέσει. Και μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε κανένας να μου πει ότι παίζω παιχνίδια. Γιατί νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα και την εντιμότητα με βάση την οποία προχωρήσαμε. Μίλησε ο Δήμαρχος Αραδίππου για τις μελέτες. Τι έλεγαν οι μελέτες; Δεν ξέρω αν τις διάβασε κάποιος τις μελέτες. Τα σενάρια για την Αραδίππου ήταν δύο. Είτε μπαίνει σε ένα μητροπολιτικό δήμο με τη Λάρνακα, το Μενεού και τα Λιβάδια είτε η Αραδίππου πάει με την Αθηένου. Οι όροι της μελέτης ήταν να ήταν κάπως περιοριστικοί σε ότι αφορά τις κοινότητες. Για αυτό και ενέταξαν το δήμο Δρομολαξιάς-Μενεού ως οι μόνοι εναλλακτικοί να είναι σε ένα δήμο μαζί με τη Λάρνακα», ανέφερε εξηγώντας ότι η Ορόκλινη εξέφρασε την θέληση να ενταχθεί στον μητροπολιτικό δήμο λόγω του αναπτυξιακού της σχεδίου. Κατ’ επέκταση εξήγησε ότι Μενεού-Δρομολαξιά και άλλες κοινότητες αποφασίστηκε να γίνουν ένας άλλος Δήμος λόγω του φυσικού τους συνόρου.

Χθες βράδυ ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης εμφανίστηκε στον Alpha έντονα δυσαρεστημένος για τη γεωγραφική πτυχή της μεταρρύθμισης λέγοντας ότι πολύ πιθανόν ο κ. Πετρίδης να δέχθηκε πιέσεις.

Σχετικά νέα

X
Translate »