ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμαρχος Αραδίππου στον Alpha: Παίχτηκαν παιχνίδια και υπήρξαν μεσολαβήσεις(VID)

Την έντονη δυσαρέσκεια του Δήμου Αραδίππου για την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών για συνένωση με τον Δήμο Λάρνακας, Λειβαδιών και Ορόκλινης εξέφρασε από το στούντιο του Κεντρικού Δελτίου του Alpha ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, μιλώντας για παιχνίδια και μεσολαβήσεις ώστε να αλλάξουν τα πλάνα του Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

“Πριν μερικές ημέρες ήταν διαφορετικά τα πράγματα, έχουν αλλάξει τις τελευταίες 2-3 ημέρες, δεν ξέρω το γιατί.”

Ο κ. Ευαγγελίδης, αφού ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Αραδίππου δεν έχει καμία διαφορά με κανένα Δήμο ή Κοινότητα της Επαρχίας Λάρνακας, αναφέρθηκε στην έκταση του Δήμου του και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση, αφού τα αρχικά πλάνα περιλάμβαναν το Δήμο Αραδίππου με κάποιες κοινότητες και το Δήμο Λάρνακας και όχι ενοποίηση Λάρνακας-Αραδίππου όπως γίνεται τώρα.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι παίχτηκαν κάποια παιχνίδια και ότι κάτι μεσολάβησε με τον Υπουργό να αλλάζει πλάνα την τελευταία στιγμή, ερωτηθείς αν εννοεί ότι κάποιοι άσκησαν πιέσεις στον Κωνσταντίνο Πετρίδη να αλλάξει τα πλάνα του, απάντησε ότι είναι πολύ πιθανό.

“Όσοι φώναξαν έγινε η δουλειά τους, εμείς εφησυχάσαμε επειδή ήταν ξεκάθαρο ότι ο Δήμος μας θα πάει με κάποιους άλλους”, είπε ο κ. Ευαγγελίδης, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αραδίππου θα αντιδράσει.

Και παρουσίασε πρακτικό από τις 30 Οκτωβρίου από συνάντηση με τον Υπουργό, όπου του αναφέρθηκε η σύμπραξη Αραδίππου-Λιβαδιών με τον κ. Πετρίδη να χαιρετίζει τη συνεργασία και να αναφέρει ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Σχετικά νέα

X
Translate »