Τεχνολογία

Nα πώς θα λέγεται το νέο iPhone που θα παρουσιαστεί στις 21/3

Πολλοί λάτρεις των προϊόντων της Apple ενθουσιάστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου iPhone, που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 21 Μαρτίου.

Μικρότερο από το iPhone 6S, μοιάζει πολύ με το iPhone 5, αλλά διαθέτει καλύτερη φωτογραφική μηχανή και ταχύτερο επεξεργαστή. Το Σάββατο, η φήμη που κυκλοφορούσε ήταν ότι θα ονομάζεται iPhone 5se ώστε να αντικατοπτρίζει τις ομοιότητές του με τον προκάτοχό του.

Αλλά η νεότερη εξέλιξη είναι ότι στην πραγματικότητα θα ονομάζεται iPhone SE – βασιζόμενο περισσότερο στην «ειδική έκδοση».

Η Apple φέρεται να απέρριψε το «5» για να αποφευχθεί η σύγχυση, λαμβάνοντας υπόψη ότι το 6S είναι ήδη προς πώληση.

Η κίνηση θα μπορούσε να έχει περαιτέρω επιπτώσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί αν είναι αλήθεια, θα είναι η πρώτη ενημέρωση iPhone της Apple που θα κυκλοφορήσει χωρίς αριθμό στον τίτλο (θυμηθείτε το iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5C κλπ).

Έτσι, το «iPhone 7», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, μπορεί να μην ονομάζεται το iPhone 7 μετά από όλα αυτά.

Και αυτό μπορεί να σημαίνει η Apple πρόκειται να σταματήσει τον ετήσιο κύκλο αναβάθμισης, σύμφωνα με διαρροές από το 9to5 Mac.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα δούμε ένα κινητό πανομοιότυπο με το iPhone 5S, εκτός από τις ελαφρά καμπυλωτές γραμμές.

(womantoc)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »