Γενικά

Κυκλοφορία νέου βιβλίου του Λαϊκού Ποιητή Αντώνη Γαβριήλ Παπά “Ποίηση, Μύθοι, Τραούθκια”

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Power Publishing η νέα ποιητική συλλογή του γνωστού Λαϊκού Ποιητή της Κύπρου, Αντώνη Γαβριήλ Παπά, με τίτλο “Ποίηση, Μύθοι, Τραούδκια”.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Μια νέα συλλογή  στην οποία ο συγγραφέας  έχοντας ως πυξίδα την ποίηση,  προσπαθεί να αποτυπώσει σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες αλλά και μηνύματα βγαλμένα από την καθημερινότητα. Μέσω της κυπριακής διαλέκτου, μας φέρνει αντιμέτωπους με διάφορα κοινωνικά θέματα, και μας κάνει να νιώσουμε όμορφα συναισθήματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις να προβληματιστούμε, να συγκινηθούμε, αλλά και να σκεφτούμε.

 

Εκατόν και πλέον ποιήματα τα οποία διαχωρίζονται σε οκτώ ενότητες, ανάλογα με το περιεχόμενο τους.

 

Μέσα από αυτές τις ενότητες  ο ποιητής  εξομολογείται την αγάπη του για το χωρίο του, την πατρίδα μας, τον λαό μας που υποφέρει από την προσφυγιά , αλλά και την θλίψη για το θέμα των αγνοουμένων.

 

Καταπιάνεται με κοινωνικά θέματα όπως οι ανθρώπινες σχέσεις, η διάβρωση των ηθικών αξιών, τα ναρκωτικά, η οικονομική κρίση, η αδικία, ο έρωτας  και οι παραδόσεις μας. Βέβαια  δεν παραλείπει να μας παρουσιάσει και  κάποιους μύθους εμπνευσμένους από παραδοσιακά κυπριακά παραμύθια.

 

Στο τέλος του βιβλίου, ένα κυπριακό θεατρικό μονόπρακτο είναι η όμορφη πινελιά που κάνει αυτή τη δουλειά του να ξεχωρίζει από τις άλλες .

 

Το βιβλίο πωλείται είτε μόνο του, είτε συνοδευόμενο με το CD στο οποίο περιλαμβάνονται  μελοποιημένα ποιήματα του συγγραφέα για τα οποία έχει γράψει τη μουσική ο Λεόντιος Γεωργίου

 

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 28 Μαρτίου στις 19.30
στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο  φιλόλογος – συγγραφέας Δρ Κώστας Κατσώνης

 

 

Περισσότερς πληροφορίες :

https://www.facebook.com/antonisgpapa και 99475407
Εκδόσεις
POWER PUBLISHING LTD

Τ.Θ24989, 1306 Λευκωσία ,Κύπρος ,22765999

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »