Γενικά

Εκστρατεία ελέγχου και ενημέρωσης για ασφάλιση φορτίου οχημάτων από την Αρχή Λιμένων στο Λιμάνι Λάρνακας

Εκστρατεία ελέγχου και ενημέρωσης, με θέμα “Διαδικασία Ασφάλισης Φορτίου επί των Οχημάτων”, πραγματοποίησε από τις 9 μέχρι τις 15 Απριλίου, η Αρχή Λιμένων Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και την εταιρεία KITION Ocean Port, στο Λιμάνι Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εντοπίστηκαν ελλιπείς ή και λανθασμένες μέθοδοι πρόσδεσης των φορτίων, για τις οποίες έγιναν σχετικές συστάσεις από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών. Η Αρχή σημειώνει ότι οι μεταφορείς επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας και πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

“Η Αρχή Λιμένων Κύπρου δεσμεύεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες για την ασφάλεια και τη συμμόρφωση του κλάδου των οδικών μεταφορών, σε σχέση με τις λιμενικές εργασίες”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της συνεχούς παρακολούθησης, της διενέργειας εκστρατειών ελέγχου και ενημέρωσης, καθώς και της εκπαίδευσης των εμπλεκόμενων φορέων, σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και τους διαχειριστές του λιμανιού Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »