Τεχνολογία

Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος του Netflix (Φωτος & Βίντεο)

Οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να βάλουν και ανταγωνιστική τιμή

Είναι ήδη διαθέσιμη στην Αμερική και μετά το καλοκαίρι θα… πατήσει πόδι στην Ευρώπη, με το κόστος της συνδρομής να είναι κοντά στα 6 ευρώ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μπορεί αυτή τη στιγμή το Netflix να είναι κυρίαρχο στην αγορά του Streaming, με την Amazon να το ακολουθεί, όμως σύντομα στην Ευρώπη αναμένεται να μπει ακόμη ένας στην παρέα, με την Αγγλία να είναι πρώτη που θα το υποδεχθεί.

Ο λόγος για το BritBox, το οποίο αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας του BBC και του ITV, όπως ανακοινώθηκε πριν απο λίγες ημέρες και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Σε αυτό θα προβάλλονται όλες οι παραγωγές των συγκεκριμένων δικτύων, με την ελπίδα μετά από ένα εύλογο διάστημα να μπορέσει να κερδίσει ένα μικρό μερίδιο στην… πίτα, καθώς τα πρώτα δείγματα που έρχονται από την Λατινική Αμερική και στον Καναδά που είναι ήδη διαθέσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία streaming, είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να βάλουν και ανταγωνιστική τιμή, η οποία δεν θα υπερβαίνει τα 6 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Αγγλία, πληρώνεις κάθε χρόνο ένα είδος φόρου-συνδρομής για την τηλεόραση που έχεις σπίτι σου (περίπου 170 ευρώ) με τα χρήματα αυτά να πηγαίνουν στο BBC.

Πηγή gazzetta.gr

 

Σχετικά νέα

X
Translate »