Περιβάλλον

E Ε ΑΚΕΛ Λάρνακας: Πραγματοποίησε σήμερα δεντροφύτευση σε 23 Δήμους και Κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας

H Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λάρνακας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, δεντροφύτευση σε 23 Δήμους και Κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας, προς τιμή του 23ου Παγκύπριου Συνεδρίου του ΑΚΕΛ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Με κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης: «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ», φυτεύτηκαν 1700 δέντρα σε ολόκληρη την επαρχία της Λάρνακας. Πολίτες από 23 Δήμους και Κοινότητες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν μαζικά σε αυτή τη δράση. Τέτοιες δράσεις στόχο έχουν να συμβάλουν στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων του τόπου μας.

Οι Δήμοι και οι Κοινότητες που συμμετείχαν στη δεντροφύτευση είναι: Λάρνακα, Αραδίππου, Αθηένου, Δρομολαξιά – Μενεού, Λειβάδια, Λεύκαρα, Αβδελλερό, Αλεθρικό, Αναφωτία, Δελίκηπος, Καλαβασός, Κίτι, Κόρνος, Μοσφιλωτή, Ξυλοτύμπου, Ξυλοφάγου, Ορμήδεια, Ορόκλινη, Περβόλια, Πύλα, Τερσεφάνου, Τόχνη και Ψευδάς.

Ευχαριστούμε τους Δήμους και Κοινότητες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της Ε.Ε. ΑΚΕΛ Λάρνακας για συνεργασία. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως βασικός φορέας που ασχολείται με την καθημερινότητα των ανθρώπων έχει το δικό της σημαντικό ρόλο στα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον.Επίσης, ευχαριστίες εκφράζουμε και στο Τμήμα Δασών για τη συνεργασία του στα πλαίσια του προγράμματος του «Φυτεύω για το κλίμα».

Σχετικά νέα

X
Translate »