Γενικά

Cyprus Tourism Awards 2019: Χάλκινο βραβείο για τον Δήμο Λευκάρων

Στα πλαίσια της τελετής απονομής των Cyprus Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του Filoxenia CONFERENCE CENTER στη Λευκωσία, ο Δήμος Λευκάρων βραβεύτηκε με χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Destinations – Tourist Attractions” για την Ά Φάση της ανάπλασης της Κ. Πλατείας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Tα Cyprus Tourism Awards, που παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου διοργανώθηκαν από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ σε συνεργασία με την Boussias Communications, υπό την αιγίδα Υφυπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ξενοδόχων, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.

 

Ανακοίνωση Δημάρχου Λευκάρων για την τελετή βραβείων Cyprus Tourism Awards 2019

“Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την βράβευση στο Cyprus Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 08 Μαΐου 2019.

Η αναβάθμιση του ιστορικού μας κέντρου και η αναγνώριση μέσα από την βράβευση ενισχύει την τουριστική μας υποδομή και την ανάπτυξη των Λευκάρων αλλά και των Δημοτών μας. Εκφράζω τις ευχαριστίες μας στη Πολεοδομία, στους μελετητές και γενικότερα όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Δήμο και περιλαμβάνει τοπιοτέχνηση του χώρου , υπογειοποίηση των Υπηρεσιών και υδρολογική μελέτη, πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια το Δήμο.”

 

Σχετικά νέα

X
Translate »