Breaking News

Business stories

Δείτε τι συνέβη σε πτήση της Blue Air από Λάρνακα-Αθήνα (videos)

Για πρώτη φορά ίσως (μπορεί να συνέβη όμως) και παγκοσμίως τραγουδιστής αφιερώνει τραγούδι του σε μελλόνυμφους εν πτήση.  Τι έγινε άραγε όταν τέσσερα διαφορετικά Hen και bachelor party’s βρέθηκαν τυχαία μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου στον… αέρα; Όλα συνέβησαν στην πτήση της πολυ σοβαρής και πάντα χαμογελαστής & φιλόξενης Blue air OB5261 από Λάρνακα προς Αθήνα. Ο γνωστός πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Βαρνάβα και νυν υπεύθυνος πληρωμάτων της Blue air, οργάνωσε στην πτήση του μια έκπληξή για τους ανυποψίαστους επιβάτες του.

1

Διάλεξε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και βίντεο έναν εκπρόσωπο από κάθε πάρτι και τους κάλεσε να στείλουν τη δική τους αφιέρωσή στους μελλόνυμφους τους.

Όταν λοιπόν έγινε αυτό συνειδητοποίησαν πως στις διπλανές θέσεις καθόταν ο αγαπημένος σε όλους Στέλιος Διονυσίου.Τότε άρχισαν με μια φωνή να θέλουν ένα τραγούδι από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.Έτσι και έγινε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αεροπορική εταιρία έρχεται τόσο ”κοντά” στον επιβάτη και εμείς είμαστε εδώ για να το χειροκροτήσουμε. Ένα δεύτερο βίντεο από την συναρπαστική και άκρως τρυφερή έκπληξη στην πτήση της Blue Air από Λάρνακα σε Αθήνα…

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι συνέβη σε πτήση της Blue Air από Λάρνακα-Αθήνα (videos)!

Πηγή: showtime-cy.blogspot.com.cy/

Σχετικά νέα

X
Translate »