ΑΕΚ

Όταν το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει..

Πολλά είδαν τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων με την πολιτεία να προσπαθεί με διάφορους τρόπους να πατάξει το χουλιγκανισμό με μέτρα που είτε δεν αποδίδουν, είτε στην προσπάθεια να αποδώσουν μειώνουν αισθητά τον κόσμο από τα γήπεδα.

Ο αγώνας μεταξύ ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ το Σάββατο βράδυ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των playoffs ολοκληρώθηκε με τις 2 ομάδες είναι ισόπαλες 2-2. Παρά το δυνατό παιχνίδι και την ένταση του παιχνιδιού το τέλος βρήκε τους παίχτες να αγκαλιάζονται και να στέλνουν το μήνυμα πως οι ποδοσφαιρικές διαφορές διαρκούν μόνο 90 λεπτά.

Ανοίγοντας τον υπολογιστή και σερφάροντας στο facebook είδαμε μια ανάρτηση του γνωστού οπαδού της ΑΕΚ, Ανδρέα Παττίχη που σπάνια βλέπουμε, ειδικά μετά από ένα ντέρμπι με τόση ένταση. Μια ανάρτηση ΟΑΣΗ στο ταλαιπωρημένο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τη νοοτροπία που έχουμε σαν φίλαθλοι/οπαδοί.

Ο Αντρέας λοιπόν προσωπικά με συγκίνησε με την ανάρτηση του η οποί ήταν μια φωτογραφία με 2 ανάπηρους φίλους της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ο ένας μάλιστα γνωστός στον κόσμο των Ανορθωσιατών καθώς δεν χάνει αγώνα της ομάδας του και αναφερόμαστε στο Μηνά. Η φωτογραφία συνοδευόταν με τη λεζάντα ΑΠΟΨΕ (Χ)ΑΣΑΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΣΑ 2 ΦΙΛΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ.

Βλέποντας αυτή την εικόνα τα πάντα όσο αναφορά τον αγώνα πάνε σε 2η μοίρα και το μόνο που λες είναι ότι κάτι τέτοιες στιγμές αποτελούν μαθήματα οπαδισμού, ειδικά για 2 συλλόγους που αγωνίζονται στην ίδια πόλη.

Πιο κάτω η ανάρτηση του Ανδρέα Παττίχη

Σχετικά νέα

X
Translate »