Breaking News

Δελτία Τύπου

Όλες οι πληρωμές ηλεκτρονικά από την Gan Direct!

Στην εξ’ ολοκλήρου εφαρμογή ηλεκτρονικών μεθόδων πληρωμής προχωρά η Gan Direct στο πλαίσιο της αναβάθμισης των επιχειρησιακών λειτουργιών της.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και των καταναλωτών που υιοθετούν ολοένα και περισσότερο τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, η Gan Direct εφεξής πραγματοποιεί όλες αποκλειστικά, τις πληρωμές της με ηλεκτρονικό τρόπο. Η απόφαση εντάσσεται στη στρατηγική κατεύθυνση της Εταιρείας για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών  της με γνώμονα την ταχύτητα, την ευκολία και κυρίως την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka πιο κάτω κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η ασφάλεια και η συνολική απλοποίηση των διαδικασιών που συνδέονται με τις εταιρικές συναλλαγές αποτελούν τους βασικούς στόχους της μετάβασης. Με τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής δεν χρειάζεται επιπλέον κάρτα. H διαδικασία γίνεται μέσω JCC Payment Systems η οποία με τη σειρά της διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων και των συναλλαγών από φαινόμενα απάτης. Επιπλέον, μέσω ενός μοναδικού αριθμού που αντιστοιχεί σε κάθε πελάτη ή συνεργάτη (unique reference number) οι αποπληρωμές γίνονται άμεσα χωρίς περιττές καθυστερήσεις, κάτι που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Gan Direct για 24ωρη διευθέτηση απαιτήσεων.

Mε την κίνηση αυτή, η εταιρεία δημιουργεί μια ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις γύρω από αυτή, αποτελώντας για μια ακόμα φορά πρότυπο στον κλάδο. Όπως τονίζει σχετικά ο κ. Γιώργος Νικολαΐδης, CEO της Gan Direct: “Έχουμε επιλέξει το δρόμο της εξέλιξης και της καινοτομίας. Με επίκεντρο την καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας πήραμε την απόφαση να στραφούμε εξ’ ολοκλήρου σε ηλεκτρονικές μεθόδους πληρωμής. Έχω την πεποίθηση ότι τα επόμενα χρόνια αυτός θα είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουν οι περισσότερες επιχειρήσεις” .

Για περισσότερες πληροφορίες: executiveassistant@gandirect.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »