Όμορφα της Πόλης

Στους top 5 κορυφαίους προορισμούς για Βρετανούς η Λάρνακα

Σύμφωνα με την Daily Mail του Η.Β

Η γοητεία της Λάρνακας αντανακλάται στο υψηλό ποσοστό επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, λέγουν οι Βρετανοί.

Το περιοδικό Mail Online του Ηνωμένου Βασιλείου – που είναι η διαδικτυακή έκδοση της ηγετικής εφημερίδας Daily Mail, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Οι 50 καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί για τους Βρετανούς το 2018» στο τμήμα Travel News στην αρχή της τουριστικής περιόδου, τοποθετώντας τη Λάρνακα στους κορυφαίους πέντε προορισμούς.

Ο κατάλογος καταρτίστηκε βάσει της ζήτησης ταξιδιωτών μέσω της μηχανής αναζήτησης KAYAK, η οποία υπολογίζει τις αναζητήσεις σε αεροδρόμια και προορισμούς.

«Η περιοχή της Λάρνακας υπήρξε ανέκαθεν αγαπημένη στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και βλέπουμε αυτό με συνέπεια μέσα από το πρόγραμμα των Πιστών Φίλων της Λάρνακας, μέσω του οποίου τιμώνται οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες σε ξενοδοχεία της περιοχής της Λάρνακας», αναφέρεται στο άρθρο.

«Είναι σαφές από τα σχόλια που λαμβάνουμε, ότι η Λάρνακα είναι πράγματι ένας κορυφαίος προορισμός για Βρετανούς. Στο άρθρο παρατίθεται ένα μικρό, όπως αναφέρεται, δείγμα των πολλών θετικών κριτικών από τους «πιστούς φίλους» που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο:

William και Theodora Goss (70 επισκέψεις): “Η Λάρνακα προσφέρει τα πάντα που ένας διάσημος τουρίστας θα μπορούσε να θέλει.”

Kenneth και Margaret Gravestock (55 επισκέψεις): “Αγαπάμε την πόλη και τη φιλικότητα του λαού.”

Ο Jim και Marjorie Diamond (45 επισκέψεις): “Έχουμε πάει σε όλο το νησί – η Λάρνακα είναι η καλύτερη και πιο όμορφη, με φιλικούς ανθρώπους”.

Πηγή: cyprustimes.com

Σχετικά νέα

X
Translate »