Όμορφα της Πόλης

Ερωτευμένοι για 57 χρόνια στην Αραδίππου:«Όταν έχεις αγάπη,συμβιβάζεσαι με όλα»

Πηγή: sigmalive.com

57 χρόνια αγάπης και συντροφικότητας για την Αναστασία και τον Παναγιώτη Χριστοδούλου από την Αραδίππου.

Η κάμερα της εκπομπής Ήρθε και Έδεσε βρέθηκε στο σπίτι τους και τους ρώτησε για τα μυστικά του γάμου τους.

Όταν ρωτήθηκαν πώς έχουν γνωριστεί, η κυρία Αναστασία ανέφερε ότι «γνωριστήκαμε στον αρραβώνα του αδερφού. Μόλις τον είδα, είπε είναι ωραίο παιδί». Από την πλευρά του ο κύριος Παναγιώτης αποκάλυψε ότι μόλις την είδα, «ήθελε να την κλέψει».  «Εγώ θέλω να την πάρω τούτη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Παναγιώτης συμπλήρωσε ότι «ήθελα να την κλέψω, επειδή μπορεί να μην μου την έδιναν γιατί ήμουν στην Εθνική Φρουρά».

Σε ερώτηση πώς κράτησαν τον γάμο τους ζωντανό για 57 χρόνια, η κυρία Αναστασία απάντησε χωρίς περιστροφή, «η αγάπη. Όταν έχεις αγάπη, συμβιβάζεσαι με όλα όσα έχεις γύρω σου. Και τη φτώχεια, και τα πλούτη, και τις ασθένειες. Όλα. Συμβιβάζεσαι όταν έχεις αγάπη μέσα στο σπίτι.  Όταν αγαπά και σέβεται ο ένας τον άλλο».

Ο κύριος Παναγιώτης μάλιστα είπε ότι «ποτέ δεν είμαστε τσακωμένοι, μπορεί να συζητήσουμε κάτι αλλά μετά μας περνάει. Εγώ υποχωρώ πιο εύκολα».

Μίλησαν για τον γάμο τους, ο οποίος έγινε το 1971 στην Αραδίππου. Η κυρία Αναστασία θυμάται ότι «Στο πατρικό μου με έντυσαν νύφη, πήγαμε στην εκκλησία του Αγίου Λουκά, έγινε το μυστήριο και μετά επιστρέψαμε στο σπίτι μου».  Από την πλευρά του ο κύριος Παναγιώτης, δήλωσε ότι «είχα χτυπήσει στον στρατό το πόδι μου και όταν πήγα να την πατήσω την ώρα του μυστηρίου, δεν τα κατάφερα».

Όταν ρώτησαν την κυρία Αναστασία για την ευκολία με την οποία τα νέα ζευγάρια χωρίζου, απάντησε ότι «στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα. Έχει και τα πάνω και τα κάτω. Έχει και στεναχώριες, έχει και χαρές. Ποτέ δεν πρέπει να μένει μαλωμένο το πλάσμα με το ταίρι του. Την ίδια ώρα πρέπει να τα βρίσκουν».

Σχετικά νέα

X
Translate »