Breaking News

Γενικά

Στην Rise Properties το πρώην εργοστάσιο ΒΙΑΛΚΟ στην περιοχή λιμανιού…Τι θα ανεγερθεί στο σημείο;

Μόλις 19 ημέρες μετά την ανακοίνωση πωλητηρίου από τους ιδιοκτήτες του κτιρίου της ΒΙΑΛΚΟ στην περιοχή λιμανιού, το ακίνητο βρήκε το νέο του ιδιοκτήτη. Η εταιρεία Rise Properties η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη μας εδώ και περίπου 2 χρόνια αγόρασε το εν λόγω ακίνητο και ήδη έχει τοποθετήσει τη σχετική διαφήμιση σ’ αυτό.

Σύμφωνα με επίσημες του Larnaka Business News.com  οι επενδυτές προτίθενται να ανεγείρουν ένα πολυτελές συγκρότημα 30 διαμερισμάτων. Το νέο κτίριο 20 ορόφων θα παρέχει μια μοναδική θέα στους ιδιοκτήτες καθώς το εν λόγω ακίνητο εφάπτεται του λιμανιού και βλέπει θάλασσα, λιμάνι και μαρίνα.  Εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας Larnaka Business News.com  ανέφερε ότι η ”η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί ορόσημο για τη Λάρνακα καθώς ως εταιρεία τολμήσαμε να έρθουμε να αγοράσουμε το συγκεκριμένο ακίνητο και να επενδύσουμε σε μια περιοχή η οποία έχεις τεράστιες προοπτικές, ειδικά αν καρποφορήσει η νέα προσπάθεια της κυβέρνησης για το μεγάλο έργο του λιμανιού και της μαρίνας. Η περιοχή λιμανιού είναι μια περιοχή που αφέθηκε στην τύχη της και εμείς ως Rise Properties επενδύουμε στοχευμένα με σκοπό να βοηθήσουμε την πόλη της Λάρνακας να εξελίσσεται”. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία έχει υπο την ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Rise που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται τα κατασκευαστικά έργα στο ακίνητο που βρισκόταν κάποτε το Castle Hotel.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη καταγράφεται στα θετικά καθώς το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί εδώ και χρόνια τη μεγαλύτερη ασχήμια που μπορεί να αντικρύσει κάποιος στην πόλη μας. Ένα εργοστάσιο αφημένο στο χρόνο το οποίο στη θέα του το μυαλό παραπέμπει σε εικόνες που βλέπουμε από την κατεχόμενη κλειστή περιοχή της Αμμοχώστου.

Ας ελπίσουμε ότι η αυτή η κίνηση από τη Rise Properties να αποτελέσει το έναυσμα για να αλλάξει εικόνα η συγκεκριμένη περιοχή της πόλης μας, η οποία ομολογουμένως είναι ίσως η πιο υποβαθμισμένη στην πόλη.

Σχετικά νέα

X
Translate »