Επιχειρήσεις

Διεισδύσαμε στο νέο Rise Hotel και σας το παρουσιάζουμε (pics)

Γράφει το City of Larnaka

Εδώ και λίγο διάστημα αφότου και πήρε την τελική του μορφή το νέο ξενοδοχείο της πόλης προκαλεί τα βλέμματα στην πόλη. Πότε με τα μεγάλα και επιβλητικά του πανό, πότε με τον πολύ όμορφο του φωτισμό στον εξωτερικά και τελευταίως με τη μεγάλη Κυπριακή σημαία.

Αυτό που δεν είδαν πολλοί ακόμη είναι το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Το City of Larnaka εξασφάλισε άδεια από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και μπήκε στους εσωτερικούς του χώρους. Το αποτέλεσμα; Απλά εντυπωσιακό.

Το ραντεβού δόθηκε την Παρασκευή. Στην είσοδο συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Τoni Saniour ο οποίος μας εξέπληξε με την απλότητα του. Όσοι θυμόμαστε τις εποχές Dalvero σίγουρα με την πρώτη ματιά στο reception, το αποτέλεσμα και η δουλειά που έγινε θα εντυπωσιάσει.

Αριστερά το συναντάς το Rise Buffet Restaurant και δεξιά το Rise Bar και στη μέση το εντυπωσιακό lobby του ξενοδοχείου. Όλα σχεδιασμένα με κάθε λεπτομέρεια και για όσους έτυχε να είδαν το πρώην Easy Hotel θα μπορούν να κατανοήσουν για τη μεγάλη δουλειά που έγινε.

DSC07895 (Small)

Αναμένοντας τον Sarbel (HR manager) για να μας ξεναγήσει στο ξενοδοχείο παρατηρούμε την εντατική προετοιμασία που γίνεται από το προσωπικό και το ζήλο που δείχνουν για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Επαγγελματισμός και όλα στη λεπτομέρεια, όπως αρμόζει σε μια σωστή ξενοδοχειακή μονάδα η οποία έχει να κάνει απευθείας με ανθρώπους.

 

rise

rise

 

Η ξενάγηση μας ξεκινά και από τον ανελκυστήρα προετοιμαζόμαστε για το τι θα δούμε. Πρώτη μας στάση η πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου. Ανοίγει η πόρτα, ανοίγουν τα φώτα και το θέαμα εντυπωσιακό. Επιτέλους η Λάρνακα αποκτά μια ποιοτική ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης της. Η ποιότητα στο δωμάτιο ξεχειλίζει. Τα πάντα στην εντέλεια, τα πάντα σχεδιασμένα όπως πρέπει. Σαλόνι και δωμάτιο το περιμέναμε ότι θα μας εντυπωσίαζαν, όμως αντικρίζοντας το μπάνιο να κοσμείται από πέτρα, αλλά και την ποιότητα των υλικών η οποία είναι εμφανές με γυμνό μάτι, καταλάβαμε γιατί είδαμε το μεγάλο ζήλο από το προσωπικό στο reception. Οι άνθρωποι αποτελούν μέρος μιας σοβαρής επένδυσης και πρέπει ως πρώτη εντύπωση να προ ιδεάζουν τον πελάτη για αυτό που θα συναντήσει όταν ανέβει στο δωμάτιο του.

 

rise

rise

rise

rise

rise

 

Χαρακτηριστικό της ποιότητας είναι παραδείγματος χάρη, η υποδοχή που τοποθετείται η κάρτα δωματίου. Δεν είναι αυτό που βλέπουμε στα πλείστα ξενοδοχειακά καταλύματα. Έγινε μια όμορφη κατασκευή με φωτισμό γύρω από τη συσκευή για να μπορεί εύκολα ο πελάτης να τοποθετεί την κάρτα του. Μικρά μικρά που κάνουν όμως τη διαφορά και σε αυτόν τον κλάδο η λεπτομέρεια μετρά.

 

rise

rise

 

Περιπλανώμενοι μέσα στους διαδρόμους του ξενοδοχείου μας εντυπωσιάζει και το décor των διαδρόμων. Όμορφοι πίνακες με προσεγμένο φωτισμό δίνουν χρώμα και νόημα και σε προκαλούν να σταματήσεις να τους ανακαλύψεις.

 

DSC07937 (Small)

DSC07938 (Small)

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια διαφόρων τύπων όπως σουίτες , μονόκλινα και δίκλινα. Η θέα που συναντά κανείς στα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κυρίως City View με θέα προς θάλασσα και τον πράσινο χώρο του αρχαίου Κιτίου όπου γίνεται συνδυασμός με την εκκλησία καλογριών.

 

rise

rise

rise

rise

rise

rise

 

Η περιήγηση μας στους ορόφους του ξενοδοχείου τελειώνει στο conference room. Μια καλοσχεδιασμένη δουλειά ιδανική για συνεδριάσεις ενισχυμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οπτικοακουστικό υλικό.

 

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

 

Ολοκληρώνοντας το tour μας (για το εστιατόριο και το bar θα επανέλθουμε) ο αγαπητός Sarbel μας αφήνει το καλύτερο για το τέλος. Μας οδηγεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου και μας παρουσιάζει τον ποδηλατικό στόλο του ξενοδοχείου. Μας αναφέρει χαρακτηριστικά. ‘’Η Λάρνακα λόγω μεγέθους είναι ιδανική για διακίνηση με ποδήλατο και εμείς παρέχουμε την υπηρεσία δωρεάν στους πελάτες μας’’. Δείγμα του σεβασμού απέναντι στον πελάτη η διεύθυνση δεν αγόρασε ποδήλατα ότι να ‘ναι. Ακόμη και σε αυτήν την υπηρεσία επένδυσε και αγόρασε ποιοτικά ποδήλατα γιατί πολύ απλά θέλουν οι μελλοντικοί τους πελάτες, να απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία τόσο μέσα στο ξενοδοχείο όσο και έξω στην πόλη.

 

rise

rise

rise

rise

 

Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο την πόλης μας, το οποίο αύριο στις 9 το πρωί ξεκινά τη λειτουργία του. Εμείς δεν έχουμε πάρα να ευχηθούμε στον ιδιοκτήτη, στη διεύθυνση αλλά και στο προσωπικό, κάθε επιτυχία στο καινούργιο ξεκίνημα και είμαστε βέβαιοι πως όλα θα πάνε όπως τα σχεδίασαν…Άλλωστε οι καλές και σωστές δουλειές, πάντα ανταμείβονται.

 

rise

 

Το Rise Hotel ήδη εργοδοτεί 45 άτομα με τη μεγάλη πλειοψηφία τους να είναι Λαρνακείς, αφού αυτός είναι και ο στόχος του Λιβανέζου επενδυτή, να προσφέρει στην τοπική κοινωνία της πόλης και σίγουρα το άνοιγμα θέσεων εργασίας, είναι προσφορά στην κοινωνία. Ειδικά στην πόλη μας που υστερούμε στην απασχόληση στον ξενοδοχειακό τομέα.

 

rise

 

Εμείς ως City of Larnaka θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου για την άδεια και την άψογη συνεργασία.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τους χώρους του ξενοδοχείου με το φακό του City of Larnaka

rise
rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

rise

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »