Breaking News

ΑΕΚ

«Πρόκληση ο Απόλλωνας γιατί στη Λάρνακα υποφέραμε»

Επί ευκαιρίας του ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα, τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ και ποδοσφαιριστής Φλοριάν Τολεμές σε δηλώσεις τους στη κάμερα της ομάδας, αναφέρονται στη σημαντικότητα του αγώνα αλλά και τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιακέθ:
«Είναι μία νέα πρόκληση, μία μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε απόσταση ενός βαθμού από τον Απόλλωνα στην βαθμολογία και επίσης ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που δεδομένα θα παλέψει για τον τίτλο μέχρι το τέλος. Παίζουμε εκτός έδρας, γνωρίζουμε την ποιότητα του Απόλλωνα γιατί… υποφέραμε όταν τους αντιμετωπίσαμε στην Λάρνακα τον Ιανουάριο και είναι μία πρόκληση για μας. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά η ομάδα είναι έτοιμη, νιώθουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς, γιατί εάν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη θα είναι πολύ σημαντικό βήμα στην μετέπειτα πορεία μας. Σίγουρα η απουσία φιλάθλων δεν είναι καλό νέο για κανέναν γιατί σε όλους αρέσει να αγωνίζονται μπροστά σε κόσμο, ειδικά τώρα στα παιχνίδια των πλέι-οφ που η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Αυτή όμως είναι η κατάσταση και εμείς θα πάμε εκεί έχοντας και στο μυαλό μας ότι την προηγούμενη φορά που παίξαμε κάτω από αυτές τις συνθήκες κερδίσαμε και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φλοριάν Τολεμές:
«Νομίζω είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Πρέπει να πάμε στην Λεμεσό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να παραμείνουμε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε ένα παιχνίδι χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Είναι ένα πλεονέκτημα για την φιλοξενούμενη ομάδα το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο», δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός.

 reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »