Breaking News

Γενικά

Πήγαινε στον Βερεσιέ και είχε στο αίμα του ηρωίνη ο οδηγός που σκότωσε την 5χρονη στη Λάρνακα

Στον δρόμο προς την κλινική του Ψυχιάτρου Κυριάκου Βερεσιέ για να παραλάβει την φαρμακευτική του αγωγή φαίνεται πως κατευθυνόταν ο 35χρονος Penchev Milen Stefanov, ο οδηγός του οχήματος που κτύπησε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε η οικογένεια της άτυχης 5χρονης Μαρίας – Χριστίνας Δημητρίου από τη Λάρνακα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο 35χρονος Βούλγαρος, κατευθύνονταν προς την κλινική του  δρα Βερεσιέ αλλά στην συνέχεια λόγω του ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ άλλων και ηρωίνης έχασε τον προσανατολισμό του και αντί να στρίψει προς την κλινική συνέχισε την πορεία του προς τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που προκλήθηκε.
Σημειώνεται ότι ο 35χρονος, πέραν της κατηγορίας της οδήγησης υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών του απαγγέλθηκαν άλλες τρεις κατηγορίες που αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά τρόπο ώστε η ικανότητα του για ασφαλή οδήγηση να είναι μειωμένη και οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το πρώτο εξάμηνο του 2018.
Ο 35χρονος αναμένεται στις 20 Ιουλίου  να βρεθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ώστε να του επιβληθεί ποινή στις κατηγορίες τις οποίες παραδέχθηκε.
Επιπλέον σημειώνεται ότι η αστυνομία ήρθε σε επικοινωνία με τις αρχές της Βουλγαρίας και προστέθηκαν στο κατηγορητήριο δύο νέες κατηγορίες που αφορούν οδήγηση χωρίς ισχύουσα άδεια οδήγησης, αφού η άδεια οδήγησης που κατείχε στη χώρα του είχε λήξει από το 2014 και οδήγηση χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας έναντι τρίτου.
Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος, ανέφερε στην Αστυνομία ότι πριν τη σύγκρουση είχε αποκοιμηθεί και ξύπνησε στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του, ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ είχε θετική ένδειξη στα οπιοειδή.
Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ημερομηνία επιβολής της ποινής.
Πηγή: reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »