Breaking News

Γενικά

Ο συμπολίτης μας Κώστας Γεωργίου υπήρξε θύμα των κροτίδων: «Δεν είναι έθιμο αλλά πόλεμος- Έχασα 3 δάκτυλα και παλάμη»

Την ιστορία του ως παράδειγμα χρησιμοποιεί ο Κώστας  Γεωργίου, για να δείξει στα παιδιά τους κινδύνους που εγκυμονούν οι κροτίδες.

Συγκεκριμένα, όταν ήταν 13 χρονών, λόγω του «εθίμου» των κροτίδων, έχασε τρία δάκτυλα και την παλάμη του. Έτσι από τότε άρχισε να συμμετέχει στις εκστρατείες και να μιλά στα παιδιά, με σκοπό να «προλάβει πολλά κακά και να σώσει παιδιά από τους κινδύνους των κροτίδων το Πάσχα».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», δεν είναι έθιμο αλλά πόλεμος. Μιλώντας στα παιδιά τούς λέει ότι θα τους πει την ιστορία ενός φίλου, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με τις κροτίδες αλλά έχασε τα δάκτυλά του. Τότε βγάζει από την τσέπη το χέρι του και τους λέει ότι αυτός είναι ο «φίλος» και αυτός έζησε αυτή τη δύσκολη στιγμή στη ζωή του.

Ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πλέον, αφού δεν μπορεί να δουλέψει, ενώ θεωρεί ότι μεγάλη ευθύνη έχουν οι γονείς των παιδιών που δεν τα ελέγχουν.

Στο στούντιο μαζί με τον Κώστα Γεωργίου, βρέθηκε ο Πυροτεχνουργός Οδυσσέας Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει πτωτική τάση, αλλά κάθε νύχτα ακούγονται εκρήξεις. Συγκεκριμένα, «η κάθε κροτίδα είναι κίνδυνος».

Σχετικά νέα

X
Translate »