Breaking News

Γενικά

Ο Δήμος Αθηένου υπέβαλε αίτηση για τη 2η Φάση του Προγράμματος «Πόλεις Εθελοντισμού»

Αίτηση για τη 2η Φάση του Προγράμματος «Πόλεις Εθελοντισμού» υπέβαλε ο Δήμος Αθηένου αφού, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση «χθες Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή προτάσεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα URBACT για τη 2η Φάση των Δικτύων Μεταφοράς Καλών Πρακτικών».

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Αθηένου έγκαιρα, ως Επικεφαλής Εταίρος, υπέβαλε την αίτηση του «Πόλεις Εθελοντισμού», για τη 2η Φάση του Δικτύου Μεταφοράς της Καλής Πρακτικής του για τον Εθελοντισμό, σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο, με συνολικό προϋπολογισμό για τη 2η φάση τα 540.000 ευρώ και σ’ αυτό μετέχουν ως εταίροι  άλλες 7 Ευρωπαϊκές πόλεις, δηλαδή Kildare County Council από την Ιρλανδία, Capizzi από τη Σικελία – Ιταλία, Radlin από τη Πολωνία, Arcos από την Πορτογαλία,  Altena από τη Γερμανία, Altea από την Ισπανία και Pregrada από τη Κροατία».

 

Αναμένεται ότι «στις 4 Δεκεμβρίου 2018 θα εκδοθεί οι απόφαση για τις εγκρίσεις που θα δοθούν για τη 2η Φάση των Δικτύων Μεταφοράς, ενώ η υλοποίηση αναμένεται να αρχίσει μέσα στον Ιανουάριο 2019».

 

Ο Δήμος Αθηένου και ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην «εθελοντική ομάδα του Δήμου η οποία εργάστηκε ποιοτικά πάρα πολλές ώρες το τελευταίο διάστημα και έκαναν εφικτή την έγκαιρη υποβολή της αίτησης».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »