Έχουμε θέμα

Κύριε Υπουργέ…Μπρατσάκια ή τροχό…Η απορία των μαθητών του Λυκείο Βεργίνας

Πολλές φορές η σελίδα μας ασχολήθηκε με το Λύκειο Βεργίνας και την κατάσταση που επικρατεί στις κτιριακές του εγκαταστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα πιο καινούργια σχολεία της πόλης μας και η δικαιολογία που δίνεται κατά καιρούς ότι οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, είναι άστοχη. Τι πρέπει να πούμε για το λύκειο Αγίου Γεωργίου, το Παγκύπριο Λύκειο και άλλα σχολεία με δεκαετίες πάνω στα θεμέλια τους.

Το λύκειο Βεργίνας απλά αφέθηκε στο έλεος του Θεού. Με μια βόλτα από το σχολείο μπορεί να κάποιος να δει ότι οι κακοτεχνίες είναι παντού όσο αναφορά το κτίριο. Ευθύνες; Σίγουρα υπάρχουν και σε υπουργικό επίπεδο αφού ο κ. Καδής κατά την περσινή του επίσκεψη στο σχολείο για τα κτιριακά του προβλήματα, είχε αναφέρει ότι το σχολείο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν ευσταθεί. Ευθύνες βέβαια υπάρχουν και στη σχολική εφορία Λάρνακας και είναι καιρός να παρθούν δραστικά μέτρα απ’ όλους.

Πρέπει να κατανοήσουν όλοι στο σχολείο φοιτούν παιδιά όπου οι γονείς του πληρώνουν φορολογίες προς το κράτος και σίγουρα έχουν το δικαίωμα τα παιδιά τους να περνούν τη μισή τους ημέρα σε ένα ασφαλές χώρο.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι από τη βροχόπτωση της Τρίτης όπου το σχολείο μετατράπηκε σε μια μικρή Βενετία με τους μαθητές σε σχετική τους ανάρτηση στο facebook να ρωτούν τον αρμόδιο Υπουργό εάν πρέπει να πέρνουν στο σχολείο μπρατσάκια ή τροχό…Οι πιο κάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την κατάσταση του σχολείου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά νέα

X
Translate »