Έχουμε θέμα

Αγέλη σκύλων επιτίθεται σε κατοίκους στην Αραδίππου: «Βρισκόμαστε σε απόγνωση»

Αγέλη σκύλων επιτίθεται σε κατοίκους σε περιοχή της Αραδίππου, σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο SigmaLive.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, σε κεντρική περιοχή της Αραδίππου εδώ και έξι μήνες αγέλη σκύλων προκαλεί προβλήματα στους κατοίκους, ενώ οι αρμόδιες αρχές αν και είναι ενήμερες, δεν έχουν καταφέρει να επιλύσουν το πρόβλημα.

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι «οι σκύλοι επιτέθηκαν και σκότωσαν πολλά από τα γατάκια της γειτονιάς, ενώ μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών και προκαλούν ζημιές». Προσθέτει ότι του επιτέθηκαν δύο φορές «και από θαύμα πρόλαβα να μπω σπίτι και να μην τραυματιστώ». «Σκότωσαν τους γάτους 2 ατόμων της γειτονιάς μας και πριν λίγες μέρες παρατρίχα να επιτεθούν στο μικρό κοριτσάκι του γείτονα που έπαιζε στην αυλή. Τα περιστατικά είναι αμέτρητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσθέτει ότι «όλο αυτό τον καιρό όχι μόνο εγώ αλλά πολλοί κάτοικοι εδώ στην περιοχή παίρνουμε τηλέφωνο επανειλημμένα την αστυνομία και τον δήμο κάνοντας επώνυμες καταγγελίες». Εξήγησε ότι η αστυνομία τους ενημερώνει ότι ο αρμόδιος φορέας είναι ο δήμος, ενώ από τον δήμο ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να περιορίσουν τους σκύλους χωρίς αποτέλεσμα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

«Πλέον βρισκόμαστε σε απόγνωση ως δημότες. Στην Κύπρο πάντα οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα μέχρι να γίνει το κακό και μετά να βγαίνουν στα κανάλια σας και να κλαψουρίζουν και να στέλνουν στεφάνια!! Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου είτε να σκοτώσουν κάποιο είτε να τον τραυματίσουν σοβαρά! Είμαστε σε απόγνωση και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα», αναφέρει η καταγγελία.

*φωτογραφία αρχείου

Σχετικά νέα

X
Translate »