Έχουμε θέμα

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…με την καρναβαλίστικη παρέλαση

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…
Είναι για να απορείς κάποτε με τη λογική που σκέφτονται κάποιοι όταν παίρνουν αποφάσεις.
Πέρυσι η καρναβαλίστικη παρέλαση ήταν την ίδια ώρα και ολοκληρώθηκε γύρω στις 6. Στις 6:30 ο κόσμος χάθηκε γιατί 1ο ήταν λίγο κρύο και 2ο την επομένη είχε σχολείο, όπως συμβαίνει και φέτος.
Κύριοι, αν είναι να κάνετε μια δουλειά να την κάνετε σωστά και να λαμβάνετε όλους τους παράγοντες υπόψη.
Με το 4:30-6:30 πως βοηθάτε τις επιχειρήσεις;
Με το 4:30-6:30 πως δίνετε την ευκαιρία στον κόσμο να το απολαύσει ελεύθερα χωρίς να έχει έννοια αν θα αρρωστήσουν τα μωρά ή ότι πρέπει να φύγουν να πάνε σπίτι για μπάνια κτλ;
Αυτή η παρέλαση πρέπει να γίνεται πρωί (11:00) για να δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο και κυρίως στα μωρά να το χαρούν.
Για να μπορείς μετά τη παρέλαση να πας να φας και να στηρίξεις και τις επιχειρήσεις.
Για να μπορείς (αν δεν είναι κόπος) να στήσεις ένα after parade event στην πλατεία Ευρώπης και να διασκεδάσουν γονείς και παιδιά.
Έτσι χτίζουν τα μωρά τις εμπειρίες τους με την πόλη και έτσι δένονται μαζί της. Ας ελπίσουμε του χρόνου (παραδειγματιστείτε από την παρέλαση του 2019) να πάρετε τη σωστή απόφαση και να συμβάλετε θετικά στο να μεγαλώσει αυτό το event στην πόλη μας. Αλλιώς αν θα κάμετε «μιλλοσφοτζίσματα» αφήστε το καλύτερα.
May be an image of text that says 'Καρναβελιστκη 10 Μαρτίου 2024 ώρα 16:30 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Στο πλαίσιο του γενικού κανονισμού προστασία των προσωπικών δεδομένων ενημερώνεστ ότι εκδήλωση θα οπτικογραφηθεί αι ενδέχεται να δημοσιοποιηθεί.'

Σχετικά νέα

X
Translate »