Επιχειρήσεις

Κλείνει μετά την άφιξη της τελευταίας πτήσης η Cobalt

Στον αέρα και πετούν στα κανονικά τους δρομολόγια βρίσκονται και τα έξι αεροπλάνα της Cobalt  αυτή την ωρα. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι πτήσεις από Φρανκφούρτη, Μάντσεστερ, Λονδίνο και Δουβλίνο ενώ κανονικά προχωρά η διαδικασία της πτήσης προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Philenews, με την άφιξη και της τελευταίας πτήσης  λίγο πριν τα μεσάνυκτά, η εταιρεία θα ανακοινώσει αναστολή εργασιών και καθήλωση των αεροσκαφών της μέχρι νεοτέρας.

Ηδη η Cobalt ενημέρωσε για τις αποφάσεις της το Υπουργείο Μεταφορών και την Αρχή Αδειοδότησης Αερομεταφορών, που είχε ορίσει για αύριο συνεδρία για να εξετάσει τις εξελίξεις σε σχέση με τους μετόχους.

Το Δ.Σ της εταιρείας αποφάσισε αρχικά να αναμένει και την αυριανή μέρα για να διαπιστωθεί αν θα γίνει το συμφωνημένο έμβασμα από το ενδιαφερόμενο επενδυτικό ταμείο εβραϊκών και ευρωπαϊκών συμφερόντων με Γάλλο επικεφαλής, ωστόσο τα τελευταία στοιχεία που έλαβε δεν άφησαν ελπίδες, οπότε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ελεγχόμενο κλείσιμο της εταιρείας, χωρίς άμεση ταλαιπωρία επιβατών, που αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στα μεσάνυκτα.

Προηγουμένως θα ενημερωθεί γραπτώς η Αρχή Αδειοδότησης και το υπουργείο Μεταφορών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Φ», λόγω των εξελίξεων εσπευσμένα επέστρεψαν στο υπουργείο Μεταφορών, η υπουργός και ο γενικός διευθυντής ώστε να χειρισθούν την κατάσταση.

Σχετικά νέα

X
Translate »