Επιχειρήσεις

Με επιτυχία άνοιξε τις πόρτες της στη Λάρνακα, η μεγαλύτερη έκθεση ακινήτων Quality Group Expo 2024

Γνωστή και καθιερωμένη στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού για την αριστεία των ακινήτων που αναπτύσσει, η Quality Group επανήρθε δριμύτερη με την πολυαναμενόμενη Έκθεση Ακινήτων PROPERTY EXPO 2024.


Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 5 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις7 Απριλίου, στο Radisson Blu Plaza στη Λάρνακα.

Η έκθεση δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να βρουν το διαμέρισμα των ονείρων τους, από €69.000 για διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και €119.000 για διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια. Με δόσεις δανείου ακόμη πιο χαμηλές και από ενοίκιο δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ακίνητο, είτε πλήρως ανακαινισμένο, είτε ολοκαίνουργιο- σε διάφορες εξαιρετικές τοποθεσίες γύρω από τη Λάρνακα. Μάλιστα, οι αγοραστές ακινήτων κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα συμμετάσχουν αυτόματα σε ζωντανή κλήρωση με εξαιρετικά δώρα. Το μεγάλο δώρο, ένα στούντιο αξίας €75.000 ευρώ!

Συνεργαζόμενη με αξιόπιστες τράπεζες της Κύπρου, η Quality Group παρέχει εξατομικευμένα σχέδια πληρωμών για τους επισκέπτες της Έκθεσης που ενδιαφέρονται για την αγορά ακινήτου. Αυτή η πρωτοβουλία εξασφαλίζει οικονομική ευελιξία και άνεση για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια επένδυση.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού ενώ την ίδια ώρα γινόταν μετάφραση στα αγγλικά.

Παρόντες στα εγκαίνια σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Λάρνακας και της Κύπρου ολόκληρης, καθώς και από το εξωτερικό. Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν τα εγκαίνια με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, οι βουλευτές Λάρνακας Αλαμπρίτης και Πασιουρτίδης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής, ο Δήμαρχος Αραδίππου και νυν υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Σταύρος Σταύρου, ο πρόεδρος του τοπικού Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων και Διευθύνων Σύμβουλος της Sunny Seeker, Μάριος Πολυβίου, ο Ιωσήφ Φράγκου της  Ι. Φράγκος & Συνεργάτες και πολλοί άλλοι.

Πηγή: skalatimes.com

Σχετικά νέα

X
Translate »