Επιχειρήσεις

Η Pluton Travel & Tours μας ταξιδεύει στην πανέμορφη Ταϊλάνδη

Το Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά της Ταϊλάνδης και αποκαλείται από πολλούς το «Μαργαριτάρι της θάλασσας του Άνταμαν». Φωλιασμένο στις ακτές της Ταϊλάνδης που βρέχονται από τον Ινδικό Ωκεανό και τα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν το Πουκέτ αποτελεί όραμα ενός τροπικού παράδεισου.

Λευκές παραλίες, τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα, το παζάρι και η έντονη νυχτερινή ζωή συνθέτουν ένα γραφικό τοπίο στο νησί. Εξερευνήστε με τις γραφικές πιρόγες σε μοναδικές περιηγήσεις τα γύρω νησιά. Επισκεφτείτε το νησί του James Bond όπου γυρίστηκε η ταινία «Ο άνθρωπος με το χρυσό πολυβόλο» και τα νησιά Πί Πι στα οποία μπορείτε να γνωρίσετε την σημασία της ευεξίας της χαλάρωσης και της νυχτερινής διασκέδασης.

 

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική να αποδράσεις στη Ταϊλάνδη και η εταιρεία Pluton Travel & Tours σου δίνει την ευκαιρία με μια ειδική προσφορά μέχρι να βρεθείς στον πανέμορφο αυτό προορισμό. 

Η ειδική προσφορά ξεκινά από €1145 / Διάρκεια: 9 μέρες – 7 βράδια / Αναχώρηση: 01/04

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του πακέτου

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24 821 777

? Ταϊλάνδη: Πουκέτ | Νησί του James Bond | Νησιά Phi Phi – SPECIAL PROMO ?✈️Τιμή: από €1145Διάρκεια: 9 μέρες – 7 βράδιαΑναχώρηση: 01/04Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821 777Προκρατήστε έγκαιρα και επωφεληθείτε των Πασχαλινών μας προσφορών. Η τιμή ισχύει μέχρι 18/01/18 #PlutonTravel #Πασχαλινά #easter #vacations #Dreamtrips #DreamwithPluton

Posted by Pluton Travel & Tours on Thursday, January 11, 2018

 

Δείτε την πανέμορφη Ταϊλάνδη μέσα από φωτογραφίες

Σχετικά νέα

X
Translate »