ΑΕΚ

«Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη»

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ. Ο Ισπανός προπονητής, επεσήμανε ότι τώρα η ομάδα του έρχεται αντιμέτωπη με μια ομάδα διαφορετική από αυτή της Κορκ, που είναι σε καλύτερο επίπεδο, αφού έχει διαφορετικό στυλ. Ωστόσο, αυτό που θα προσπαθήσει η ομάδα είναι να φτιάξει φάσεις και να πάρει την ουσία, που είναι η πρόκριση, συμπλήρωσε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ:
Για το αν θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα:
«Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για την νίκη».

Για τον βαθμό δυσκολίας συγκριτικά με τον προηγούμενο αντίπαλο:
«Στον προηγούμενο γύρο παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σε καλή φόρμα, είχε καλά αποτελέσματα. Τώρα παίζουμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικό στυλ, μια ομάδα που σίγουρα είναι σε καλύτερο επίπεδο από την Κορκ. Αλλά θα πάμε για να πάρουμε σκορ πρόκρισης».

Για το ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας:
«Ασφαλώς και είχαμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικά τα εντός έδρας παιχνίδια, σε ζευγάρια που κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο:
«Θέλω να  έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα όπως και με την Κορκ. Βλέπω τον κόσμο να είναι πιο κοντά φέτος στην ομάδα, να είναι πιο εκδηλωτικός».

Για το ότι ο κόσμος θέλει να δει και θέαμα, πέραν από νίκες:
«Ασφαλώς και θέλουμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες στα παιχνίδια μας. Απλά πρέπει να κάνουμε περισσότερες απ’ όσες κάνει ο αντίπαλος. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια αυτά, η ομάδα προσπαθεί να φτιάξει φάσεις και να πάρει την ουσία, που είναι η πρόκριση».

Σχετικά νέα

X
Translate »