Breaking News

Επιχειρήσεις

Η νέα άφιξη της Ερμού ακούει στο όνομα DoMENikos

DoMENikos…. Τώρα οι άντρες έχετε πού να βρείτε ρούχα με ξεχωριστό στυλ!

Η νέα άφιξη της Λάρνακας ακούει στο όνομα DoMENikos και μας εντυπωσιάζει από το μοναδικό στυλ στην ανδρική μόδα.
Δύο νέοι επιχειρηματίες ο Κυριακος Χαραλαμπους και Αξιώτης Γκιαουρίδης αψηφούν τους δύσκολους καιρούς και με γνώμονα την θετικότητα την επιμονή και την υπομονή περνούν ένα βήμα παρακάτω και τολμούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα δημιουργώντας το DOMENIKOS.

Εάν έχεις βαρεθεί τα ίδια ρούχα και τα περισσότερα από αυτά δεν είναι πλέον στη μόδα, η λύση τώρα είναι δίπλα στην πόρτα σου!


Το DoMENikos είναι ένα νέο κατάστημα ρούχων, αποκλειστικά για τον άνδρα, που ήρθε στη πόλη μας για να φέρει την τελευταία λέξη της μόδας .
Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το νέο κατάστημα ρούχων θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα περάσεις την πόρτα της εισόδου.
Ο νέος χώρος κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις τόσο στα ενδύματα όσο και στην άψογη διακόσμηση. Έχει μία μοντέρνα αισθητική με λεπτομέρειες στο μαύρο, άσπρο και χρυσό χρώμα ενώ εντύπωση σου προκαλεί το κεφάλι αλόγου στην είσοδο του καταστήματος όπου διακοσμούνται διάφορα αξεσουάρ για τον άνδρα.

Στο DoMENikos θα βρεις τεράστια ποικιλία από της πιο μοντέρνες γραμμές σε t-shirts,πουκάμισα,τζιν,
ζώνες,accesories και ό,τι άλλο απαιτεί η γκαρνταρόμπα του σύγχρονου άνδρα! Ενώ έμφαση δίνει και στα γαμπριάτικα κοστούμια.

Επωνυμίες όπως Neill katter , Saint clair, Markup , Obvious , Imperial , Detox , Riviera και Raymont που κάνουν θραύση στο εξωτερικό υπάρχουν εκεί σε ιδανικές τιμές.
Το γεγονός αυτό, καθιστά το DoMENikos την καλύτερη επιλογή ακόμα και για ένα ποιοτικό και ξεχωριστό δώρο σε γνωστούς και φίλους που γιορτάζουν.

Εμείς μπήκαμε με το… δεξί στον χώρο του DoMENikos την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του και πραγματικά εκπλαγήκαμε από την ποικιλία των ενδυμάτων και αξεσουάρ.
Αν, λοιπόν, θέλεις να είσαι “IN” και να διαφέρεις απο τους υπόλιπους , πήγαινε μια βόλτα στο DoMENikos …
Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Θα το βρεις Ερμου 40 Λαρνακα ενώ μπορείς να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικά στο 24322772

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »