Breaking News

ΑΕΚ

Η δικαίωση του Άντρου Καραμπατάκη!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις τους κόπους και τις θυσίες σου να επιβραβεύονται. Τα πάρα πολλά χρήματα, εκατομμύρια ευρώ να εξαργυρώνονται με έναν τίτλο. Η επιμονή και η εμμονή αποδείχθηκαν  «χρυσός» και στην περίπτωση του Άντρου Καραμπατάκη, που παρά τις πίκρες και τις άτυχες στιγμές που είχε στην προεδρία της ΑΕΚ, δεν τα έβαλε κάτω, δεν έκανε σπασμωδικές κινήσεις και δεν παρασύρθηκε.
Αντιθέτως, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Κράτησε χαμηλούς τόνους, έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και υπαλλήλους του και δικαιώθηκε. Το αξίζει και μπράβο του.
Ο κ. Καραμπατάκης τα έκανε όλα στην ΑΕΚ, αλλά του έλειπε κάτι. Ένα τρόπαιο που θα συμπληρώσει το κενό που υπήρχε και να επιβραβεύσει όσα έδωσε σε αυτή την ομάδα. Και τι δεν έδωσε. Εκατομμύρια ευρώ, ίσως τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο πρόεδρο στην Κύπρο. Έκανε τη δέσμευση του πράξη και η ομάδα της Λάρνακας απολαμβάνει το «παλατάκι» της. Έχτισε την ΑΕΚ σε γερά θεμέλια, λειτουργεί με σωστό οικονομικό και επαγγελματικό πλάνο, στα πρότυπα ευρωπαϊκών Συλλόγων. Την μετέτρεψε σε πρωταγωνίστρια και φόβητρο για όλους τους αντιπάλους. Μπορεί να μην πανηγύρισε τρόπαια, όμως, έφτασε αρκετές φορές στην πηγή.
Το βράδυ της Τετάρτης της 16ης Μαΐου ύψωσε το πρώτο του τρόπαιο στον ουρανό της Λευκωσίας, γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας από το δισκοπότηρο, αλλά δεν ξεδίψασε. Το πιο πιθανόν να του άνοιξε την όρεξη για το μέλλον.
 

Σχετικά νέα

X
Translate »