Breaking News

Επιχειρήσεις

«Είμαστε όλοι μία ομάδα»: Μέρα Ray Kroc στα McDonald’s

Κάθε χρόνο τα ΜCDonald’s, αφιερώνουν μια μέρα προς τιμή του ιδρυτή τους Ray Kroc. Αυτή τη μέρα, υπάλληλοι από τα γραφεία καθώς και συνεργάτες της εταιρίας, σηκώνουν τα μανίκια, φοράνε την στολή τους και παίρνουν θέση πίσω από τα ταμεία και την κουζίνα των McDonald’s για να εξυπηρετήσουν και να μαγειρέψουν, παίρνοντας έτσι μια γεύση του τι συμβαίνει καθημερινά στην πρώτη γραμμή της αγαπημένης μας παγκόσμιας αλυσίδας εστιατορίων.

Φέτος, τα McDonald’s Κύπρου γιόρτασαν τη μέρα Ray Kroc στις 15 του Μάρτη και ήταν για ακόμα μια χρονιά μια μεγάλη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Η ατμόσφαιρα και η διάθεση μεταξύ του προσωπικού των εστιατορίων και των συναδέλφων τους από τα κεντρικά γραφεία καθώς και των συνεργατών τους, ήταν ιδιαίτερα φιλική και ευχάριστη.

Το να ζει κανείς στην πράξη την πραγματικότητα ενός εστιατορίου McDonald’s είναι πολύ σημαντικό για την ίδια την εταιρία, γιατί έτσι ενδυναμώνει το ομαδικό της πνεύμα και επικοινωνεί στους συνεργάτες της, τον πραγματικά καινοτόμο χαρακτήρα της και την βαρύτητα που δίνει στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων κατά την παρασκευή των νόστιμων γευμάτων της και στην άψογη  εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σχετικά νέα

X
Translate »