Breaking News

Γενικά

«Διάλειμμα» στο καλοκαίρι… Έρχονται τοπικές βροχές

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετερεωλογικής Υπηρεσίας.

Το απόγευµα της Δευτέρας ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος όµως στα ορεινά και στο εσωτερικό θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες είναι πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

Πηγή: KYΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »