Έχουμε θέμα

Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι στην οδό Κομοτηνής- Κινδυνεύουν παιδιά – VIDEO

Απεγνωσμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Κομοτηνής στην Λάρνακα, λόγω επικίνδυνου δρόμου στην περιοχή, στον οποίο από στιγμή σε στιγμή μπορεί να «γραφτεί» μια τραγωδία στην άσφαλτο…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο Cityoflarnaka.com από κάτοικο της περιοχής, επί χρόνια γίνονται εκκλήσεις προς αρμόδια πρόσωπα από το Δημαρχείο για να λάβει μέτρα για τον εν λόγω δρόμο (π.χ. τοποθέτηση προειδοποιητικής πινακίδας, καθρέφτη).

Ο δρόμος στην περιοχή ίσιος και μακρύς, αλλά σε κάποιο σημείο υπάρχει απότομη στροφή, μπροστά από σπίτια, σε μια γειτονιά που κινούνται και παιδιά.

Όπως σημειώνει η παραπονούμενη, στον συγκεκριμένο δρόμο, αρκετοί οδηγοί κινούνται με ταχύτητες πολύ μεγαλύτερες από το επιτρεπόμενο όριο, χωρίς να σκέφτονται ότι ίσως συμβεί κάτι αναπάντεχο. Μάλιστα, αναφέρει ότι λόγω του ότι είναι και στενός, δεν χωράει να περάσουν δύο οχήματα ταυτόχρονα.

Επιπλέον, αναφέρει ότι κοντά στον συγκεκριμένο δρόμο, υπάρχει ένα πάρκο και νεόκτιστα σπίτια και κάποιοι οδηγοί, «δημιούργησαν» δικό τους δρόμο, μέσα στα χώματα.

 

Δείτε πιο κάτω αυτούσια την καταγγελία

Στο βίντεο που βλέπετε είναι η οδός Κομοτηνής στο ύψωμα Κρασά, Λάρνακα. Θα ήθελα να φέρω εις γνώση σας και να καταγγείλω τα παρακάτω.

1. Επί χρόνια παρακαλούμε κάποιον υπεύθυνο από το δημαρχείο να λάβει κάποια μέτρα για την απότομη στροφή μπροστά από τα σπίτια μας. Μια ταμπέλα, ένα καθρέφτη, κάτι τέλος πάντων. Τα περισσότερα αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες πετάνε με 80χλ+ στον συγκεκριμένο δρόμο θεωρώντας ότι επειδή είναι ένας ίσιος μακρύς δρόμος πως πρέπει να κάνουν ράλλυ. Καμία συνείδηση ότι υπάρχουν σπίτια εκεί με μικρά παιδιά και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το αναπάντεχο. Ήδη έχουνε πατήσει 3-4 γατάκια εκεί. Σημειώστε ότι μετακομίσαμε στο συγκεκριμένο σπίτι το 2000! Ο δρόμος είναι ακατάλληλος καθώς δεν εξυπηρετεί ούτε 2 διερχόμενα αυτοκίνητα επειδή είναι τόσο στενός.

2. Απέναντι από τα σπίτια έχει ένα πάρκο και παραπέρα νεόκτιστα. Αν προσέξετε καλά στο βίντεο κάποιοι “έξυπνοι” δημιούργησαν δικό τους δρόμο γύρω από το πάρκο μέσα στα χώματα γιατί προφανώς βαριούνται να κάνουν τον γύρο μπροστά από τα σπίτια τους στην άσφαλτο. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην απόσταση του δρόμου αυτού από τα σπίτια. Κυριολεκτικά τα αυτοκίνητα βγαίνουν στο πεζοδρόμιο και κάποια μέσα στο σπίτι για να κάνουν την στροφή και να προχωρήσουν προς τα πάνω. Η αναίδεια κάποιων ξεπερνά κάθε όριο. Δεν φτάνει που δεν σκέφτονται ότι έχει παιδιά που παίζουν στο πάρκο, τα οποία τρώνε όλη τη σκόνη και τα χώματα από τα αυτοκίνητα, κάθε φορά που επιχειρούν αυτή την στροφή νομίζεις ότι κάποιος μπήκε μεσα στο σπίτι με το αυτοκίνητο. Και δεν είναι μόνο κανονικά αυτοκίνητα αλλά και βαν και αυτοκίνητα εργολάβων. Σας παρακαλώ διερευνήστε το θέμα όσο πιο σύντομα μπορείτε πριν να είναι αργά και συμβεί κάτι μοιραίο. Απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί κανένας δεν μας δίνει σημασία εδώ και χρόνια. Η απάντηση που ακούμε κάθε φορά είναι “Θα το κοιτάξουμε”. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Βίντεο από το σημείο του δρόμου στην οδό Κομοτηνής

 

Σχετικά νέα

X
Translate »