Breaking News

Έχουμε θέμα

Αεροσκάφος περνά και μένουν για ώρες στίγματα και θολούρα πάνω από την Δεκέλεια

Μπορεί επίσημα οι ειδικοί να αποφάνθηκαν ότι κανείς  δεν ψεκάζει με οτιδήποτε επιλήψιμο την ατμόσφαιρα της Κύπρου, ο τρόπος ωστόσο που κινήθηκε το πρωί αεροπλάνο και τα στίγματα που άφησε πίσω του, ( έκανε κύκλους  και άφησε στίγματα που έμειναν πολύ περισσότερο από τα στίγματα άλλων αεροσκαφών) αν μη τι άλλο προκαλεί την κοινή λογική του κόσμου.

b3

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που τράβηξε το πρωί κάτοικος  πάνω από τις Βάσεις  Δεκέλειας και στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα στίγματα του άγνωστης προέλευσης αεροσκάφους να μένουν  για πάρα πολλή ώρα στην ατμόσφαιρα.
Πρόσκειται, όπως μας  ανέφερε,  για τα σημάδια που άφησε πίσω το αεροσκάφος, το οποίο ας σημειωθεί δεν ήταν καταγεγραμμένο στο ραντάρ πτήσεων αεροσκαφών  και  το οποίο αρχικά πετούσε σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Στην συνέχεια ακολουθώντας κυκλική πορεία κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά και επέστρεψε για να πραγματοποιήσει και δεύτερο κύκλο πάνω από την ευρύτερη περιοχή της Δεκέλειας.

b10

Το αεροσκάφος στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στην ανοικτά την Κύπρου.
Άκρως  χαρακτηριστικά είναι τα στίγματα που αφήνει πίσω του αλλά και η γενικότερη θολούρα που φαίνεται στην ατμόσφαιρα της περιοχής μετά την διέλευση του άγνωστου αεροσκάφους. Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από την περιοχή πέταξαν σήμερα και  αεροσκάφη πολιτικών αερογραμμών  των οποίων το στίγμα εξαφανίστηκε λίγα  λεπτά μετά την διέλευση τους.

b7

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ανάλογες κυκλικές πτήσεις από αεροσκάφη στην συγκεκριμένη περιοχή, προκαλώντας ανάλογες επιδράσεις στην ατμόσφαιρα.  Μάλιστα όπως αναφέρουν κάτοικοι το ίδιο ακριβώς συμβάν σημειώθηκε και πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή.

b9

b8
b5
b4
b 1
reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »