ΠΡΟΣΩΠΑ

Υπεραγορές METRO: Είμαστε υπερήφανοι που η Ελεονώρα ανήκει στο δυναμικό μας και μας εμπνέει με την αφοσίωσή της και τις επιτυχίες της.

Σήμερα, Ημέρα της Γυναίκας, επιλέγουμε να αναδείξουμε μια από τις πολλές εκπληκτικές γυναίκες που έχουμε στην ομάδα μας στα METRO – την Ελεονώρα Φιλίππου! Είμαστε υπερήφανοι που ανήκει στο δυναμικό μας και μας εμπνέει με την αφοσίωσή της και τις επιτυχίες της.
Η Ελεονώρα είναι πρωταθλήτρια του Muay Thai, έχοντας κερδίσει το περσινό χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Μπανγκόκ! Η αφοσίωσή της και η αντοχή της είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας.
Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στην Ελεονώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες της! Συνέχισε να μας εμπνέεις και να μας κάνεις υπερήφανους!
METRO Supermarkets
Today, on International Women’s Day, we choose to highlight one of the many amazing women we have on our team at METRO – Eleonora Philippou! We are proud to have her as part of our team, inspiring us with her dedication and successes.
Eleonora is a Muay Thai champion, having won the gold medal at last year’s World Championship in Bangkok! Her dedication and resilience are a source of inspiration for all of us.
We express our support to Eleonora and wish her success in her upcoming matches! Keep inspiring us and making us proud!

Σχετικά νέα

X
Translate »