ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξένια Κωνσταντίνου: Δυστοκία ΔΗΣΥ για υποψήφιο στη Λάρνακα

Στη βάση των καταστατικών προνοιών διενεργήθηκαν οι διεργασίες για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις ευρωεκλογές, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ η αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος, Ξένια Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά τα σχόλια που ακούγονται και λέγονται σημείωσε ότι πρόκειται για παραφιλολογία αλλά εκείνο που έχει σημασία, είπε, είναι να κοιτάξουμε μπροστά.

Αναφορικά με την πρόταση της κας Δημητρίου για επιλογή του κου Κάρουλλα ως υποψηφίου για τη δημαρχία της Λάρνακας και την άρνηση του να την αποδεκτή ανέφερε ότι όντως υπάρχει δυστοκία, ωστόσο το σκεπτικό, είπε, είναι να υποστηριχθεί υποψήφιος από τον ΔΗΣΥ.

Ερωτηθείσα για το Κυπριακό μετά τον πρώτο γύρο επαφών της κας Ολγκίν είναι ότι είναι φυσικό να είναι όλοι πολύ συγκρατημένοι.

Πρέπει, ανέφερε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να μείνουμε δεσμευμένοι στο διάλογο, η διαδικασία να είναι πιο συμπεριληπτική και ο πρόεδρος να βρίσκεται σε συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Αυτή τη στιγμή, επισήμανε προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια νέα τελευταία ευκαιρία, εκφράζοντας ταυτόχρονα απαισιοδοξία λόγω της τουρκικής στάσης. Ωστόσο είπε, ο ΔΗΣΥ δεν παραιτείται της προσπάθειας για την εξεύρεση λύσης πραγματοποιώντας και επαφές με την Τ/κ κοινότητα.

Σχετικά νέα

X
Translate »