Κοινωνία

VTT Vasiliko: Στήριξη στον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας

H VTT Vasiliko LTD (VTTV), σε ανακοίνωση της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, αναφέρει ότι συνεχίζει και φέτος την υποστήριξη μέρους του Προγράμματος Ψυχολογικής Στήριξης του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, του οποίου είναι κηδεμόνας, συμβάλλοντας στη στήριξη των ασθενών και των οικείων τους.

Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Εταιρεία προσφέρει ετήσια χορηγία στον Σύνδεσμο για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ασθενείς – μέλη του, καθώς και τη διοργάνωση δράσεων, επιμορφωτικών ημερίδων, και άλλων απαραίτητων δραστηριοτήτων προς όφελος της βιωσιμότητας του Συνδέσμου, ενώ έχει προχωρήσει και στην υιοθέτηση μέρους του Προγράμματος Ψυχολογικής Στήριξης.

O Managing Director της VTT Vasiliko Ltd, κ. Θάνος Πατρίκης δήλωσε ότι το έργο του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας είναι αξιοθαύμαστο και εξαιρετικά ωφέλιμο, γι’ αυτό «ως εταιρεία βρισκόμαστε στο πλευρό του, βοηθώντας σε κάθε βήμα προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει αυτήν την πολύτιμη υποστήριξη στα μέλη του».

Σχετικά νέα

X
Translate »