Γενικά

Βούλιαξε η Ζουχουρί και το κέντρο με το φεγγάρι – Τα μηνύματα που πρέπει να πάρουμε

Αυτό που συνέβει τις τελευταίες τρεις ημέρες στο κέντρο της πόλης αποτελεί ένα δυνατό μάθημα στο Δήμο , ότι όταν έχεις ιδέες μπορείς να φέρεις κόσμο στο κέντρο.

Η κάθοδος του φεγγαριού στη Ζουχουρί θα είναι από σήμερα και να πάει το απόλυτο παράδειγμα πως όταν υπάρχουν άτομα που βλέπουν έξω από τα καθορισμένα πλαίσια, άτομα που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, τα αποτελέσματα είναι αυτά. Γεμάτη πόλη, γεμάτα μαγαζιά και δωρεάν διαφήμιση της πόλης μας.

Ψες αυτό που έγινε σε συνέχεια και της ανακοίνωσης ότι θα είναι η τελευταία βραδιά λόγω καιρικών συνθηκών ήταν απερίγραπτο. Στη Ζουχούρι έγινε ο απόλυτος χαμός και γενικά στο κέντρο της πόλης γινόταν ο χαμός και ο λόγος ήταν το φεγγάρι.

Όσο για την προβολή της πλατείας και της πόλης μας; Με ένα scroll στα ΜΚΔ αλλά και η τηλεοπτική κάλυψη που έγινε από κανάλια, έδωσαν αναμφίβολα μια τεράστια προβολή στην πόλη μας, ειδικά στο νέο μας στολίδι, την πλατεία Ζουχουρί.

Καλό θα ήταν ο Δήμος μέσω των διοργανωτών να μιλήσουν με τον καλλιτέχνη και αν είναι εφικτό να έρχεται κάθε χρόνο και να συνδυάζεται με διάφορες εκδηλώσεις, όπως έγινε και φέτος.

Σ´ αυτά πρέπει να επενδύουμε και όχι στα μπουζούκια. Mε τέτοιες κινήσεις το κέντρο μας θα αποκτήσει ξανά τη ζωή του, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και events που θα ελκύσουν το κοινό να κατέβει.

 

Υ.Γ. Το πιο πάνω αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό δίδαγμα. Έρχονται Χριστούγεννα και ελπίζουμε ο Δήμος να μην επαναλάβει το περσινό λάθος με την απουσία ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού. Η Ζουχουρί είναι ιδανική επιλογή.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by City Of Larnaka.com (@cityoflarnaca)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »