ΠΡΟΣΩΠΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Τα αλλάματα του Λούκα Γιώρκα, τα… λαούτα τζιαι φκιολιά και «Η Μηλιά»

Ο Λούκας Γιώρκας παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους. Ο θρησκευτικός γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4/6, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο από τις προετοιμασίες του τραγουδιστή στο πατρικό σπίτι του στη Λάρνακα, με το παραδοσιακό στόλισμα του γαμπρού με βιολί και λαούτο, ενώ από το μουσικό μενού δεν θα μπορούσε να έλιπε το κυπριακό τραγούδι «Η Μηλιά» .

Η 28χρονη Βασιλική Σαλαμπάση εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη και ο Λούκας Γιώρκας ταξίδευει συνέχεια προκειμένου να είναι μαζί.

Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο Πάσχα και όπως έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από έναν μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό».

«Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται» πρόσθεσε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχετικά νέα

X
Translate »