Γενικά

Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης ΓΝ Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπ. Υγείας

Πηγή: ΚΥΠΕ

Όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, στελέχωση και επέκταση των ΤΑΕΠ θα συζητηθούν κατά τις προσεχείς εβδομάδες με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις, ώστε τα Τμήματα να είναι σε θέση να αντεπεξέρχονται καλύτερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τους ρόλο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε μετά την επίσκεψη της Υπουργού, Πόπης Κανάρη τη Δευτέρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο νέο κτήριο του Νοσηλευτηρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, η Δρ. Κανάρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και ασθενείς για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Κατά την επίσκεψή της στο ΤΑΕΠ η Υπουργός Υγείας διαπίστωσε πως ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών είναι μικρός σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό ασθενών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν.

Διαπίστωσε παράλληλα πως, όπως και στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, γίνεται διαχείριση περιστατικών, τα οποία δεν θα έπρεπε να παραπέμπονταν στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, στελέχωση και επέκταση των ΤΑΕΠ θα συζητηθούν κατά τις προσεχείς εβδομάδες με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις, ώστε τα Τμήματα να είναι σε θέση να αντεπεξέρχονται καλύτερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τους ρόλο.

Σχετικά νέα

X
Translate »