Δελτία Τύπου

“Το πλοίο της ελπίδας” στολισμένο με λουλούδια στα “Ανθεστήρια” Λάρνακας

Το Τμήμα Μάρκετινγκ της Kition Ocean Holdings, ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει σήμερα Κυριακή 7 Μαϊου στις έξι το απόγευμα, στην παρέλαση για τη μεγάλη γιορτή των λουλουδιών, τα «Ανθεστήρια»,  στη Λεωφόρο Φοινικούδων/Αθηνών, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα η Εταιρεία, θα συμμετάσχει ως Μαρίνα Λάρνακας με συνοδεία φίλων, συνεργατών, μέλη της σχολής χορού Καροτσέρη (ναυτικοί ντυμένοι με στολές) και παιδιά από το Παιδικό Καταφύγιο Λάρνακας και του σχολείου Παιδιών με Αναπηρία «Δικαίωμα Ελπίδας» στην Λάρνακα.

Το δικό μας άρμα δεν θα μπορούσε να μην έχει λίγο από θάλασσα, θα είναι ένα σκάφος, σύμβολο της Μαρίνας, διακοσμημένο με χρυσάνθεμα διάφορα λουλούδια εποχής και φύλλα φοίνικα.

Σαλπάρουμε μαζί, στο ταξίδι της ελπίδας, του ονείρου και της αισιοδοξίας με σκοπό μια ισότιμη και προσβάσιμη κοινωνία για όλους.

Ο αριθμός παρουσίασής μας είναι το 27, και ο αριθμός της ομάδας το 28. Το όνομά του άρματος θα είναι, “Η Μαρίνα Λάρνακας και το πλοίο της ελπίδας”.  Αναμένουμε τη στήριξη, ενθάρρυνση και την αγάπη του κόσμου στην προσπάθεια μας αυτή.

Σχετικά νέα

X
Translate »