Γενικά

Το μήνυμα του Ανδρέα Βύρα για την ημέρα της γυναίκας – Χρέος να επιμορφώσουμε, να διαμορφώσουμε, να ανατρέψουμε παλιές αντιλήψεις.

Μέσω του λογαριασμού του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας στέλνει το δικό του μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας.
#Γυναίκα. Λέξη γεμάτη νοήματα, εικόνες, αγώνες.
Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι γιορτή ή μόνο γιορτή, είναι μέρα αναφοράς στη ζωή και στην γέννηση. Είναι μέρα τιμής για όλο το ανθρώπινο γένος καθότι η γυναίκα είναι ο φορέας που το διατηρεί και το διαιωνίζει.
Σήμερα η γυναίκα καλείται να αντεπεξέλθει σε παραμέτρους με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα για να είναι επιτυχημένη επαγγελματίας, σε μια κοινωνία που ενώ έχουν σημειωθεί πολλά και σημαντικά βήματα προς την επίτευξη της ισότητας των δύο φύλων, δυστυχώς μένουν πολλά ακόμα να γίνουν. Και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.
Αυτό λοιπόν είναι το χρέος μας. Είναι χρέος της πολιτείας μας, όχι μόνο απέναντι στις γυναίκες, αλλά απέναντι σε όλη την κοινωνία. Χρέος να επιμορφώσουμε, να διαμορφώσουμε, να ανατρέψουμε παλιές αντιλήψεις.
Με αφορμή λοιπόν, τη σημερινή ημέρα εκφράζω στο γυναικείο δυναμικό του Δήμου Λάρνακας, τη βαθιά εκτίμηση και στήριξη μου, καθώς και σε όλες τις γυναίκες για το πολυσήμαντο και αξιόλογο έργο που επιτελούν καθημερινά ως μητέρες, σύζυγοι, κόρες, αδερφές, γιαγιάδες και εγγονές. #Women #InternationaWomensDay

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com
May be an illustration

Σχετικά νέα

X
Translate »