Αθλητικά Νέα

Tο μήνυμα της Μαργαρίτας Καϊμακλιώτη μετά το μαραθώνιο των Βρυξελλών – Πάντα στο νου μου έχω την Αμμόχωστο

Στο μαραθώνιο 20 χιλιομέτρων στις Βρυξέλλες συμμετείχε την Κυριακή, η δρομέας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και συμπολίτισσα μας Μαργαρίτα Καϊμακλιώτη, εκφράζοντας με ανάρτηση της την περηφάνια, την τιμή και συγκίνηση να τρέχει για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση της  

Η συμμετοχή μου στον αγώνα δρόμου 20 km των Βρυξελλών ως εκπρόσωπος των Anorthosis Famagusta Runners – Τμήμα Δρομέων Ανόρθωσης Αμμοχώστου είναι ένα χρέος το οποίο με υπερηφάνεια εκπληρώνω σχεδόν κάθε χρόνο.

Σε κάθε βήμα που κάνω στους δρόμους της άλλης πόλης όπου εργάζομαι, αισθάνομαι το βάρος της κληρονομιάς που έχω ως Αμμοχωστιανή, καθώς προσπαθώ να είμαι αντάξια της αντοχής και της ελπίδας που αντιπροσωπεύει η πολύπαθη αλλά σπουδαία πόλη μου.

Οι δρόμοι των Βρυξελλών, γεμάτοι από πανευρωπαϊκές σημαίες. Ακούω τις θερμές ενθαρρύνσεις από τους θεατές, που δημιουργούν ένα αίσθημα ζωντάνιας και υπερηφάνειας. Η εμπειρία αυτή μου προκαλεί βαθιά συγκίνηση, που είμαι μέρος αυτής της πορείας, που η πυξίδα μέσα μου αλάνθαστη δείχνει ποιος είναι ο προορισμός μου.

Φορώ τη στολή με τα σύμβολα της Ανόρθωσης, της Αμμοχώστου, της Κύπρου. Τιμή, συγκίνηση και πείσμα.

Πάντα στο νου μου έχω την Αμμόχωστο!
Την επιστροφή, τη δικαίωση, την απελευθέρωση, το φθάσιμον εκεί…

Σχετικά νέα

X
Translate »