Επιχειρήσεις

Tο MediConcept  άνοιξε τις πόρτες του στο Q Blu Plaza

Ένα νέο κέντρο αισθητικής Spa έκανε την εμφάνιση του στην πόλη και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα ομορφιάς και περιποίησης στην πόλη μας.

 

To MediConcept  άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου για να μας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με ωραία μουσική, το προσωπικό του κέντρου αισθητικής υποδέχθηκε και ξενάγησε με χαμόγελο και θετική διάθεση το κοινό το οποίο τίμησε με την παρουσία του την τελετή εγκαινίων όπου ο κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το νέο κέντρο αισθητικής Spa και να συνομιλήσει με το προσωπικό.

 

Τι το κάνει ξεχωριστό; 

Πέραν από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα προσφέρει στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης αυτό που κάνει το νέο χώρο του MediConcept να ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι βρίσκεται στο Q Blu Plaza. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μια μοναδικότητα καθώς ο/η κάθε πελάτης του, μπορεί να συνδυάσει μια επίσκεψη του με φαγητό, καφέ και ψώνια από τα υπόλοιπα καταστήματα του μικρού mall.

Όσο αναφορά το εσωτερικό του, πρόκειται για μοντέρνο χώρο που εντυπωσιάζει με το λευκό χρώμα του, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στους πελάτες του.

 

 

Το MediConcept είναι το κορυφαίο Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος με σκοπό την βελτίωση της υγείας, της ομορφιάς, και της χαλάρωσης μέσω της προσωπικής φροντίδας όπως επίσης και εξειδικευμένες θεραπείες για τους άντρες και τις γυναίκες.

 

 

Διαθέτει έμπειρη και υψηλού επαγγελματισμού ομάδα η οποία ειδικεύεται στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής και είναι έτοιμη να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην πόλη μας στον τομέα της ομορφιάς και της αισθητικής. Έχει δεσμευθεί προσφέροντας στους πελάτες του τις πιο επαγγελματικές θεραπείες διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα παγκοσμίως. Οι θεραπευτές του MediConcept είναι επαγγελματίες, με άδεια στους τομείς  της ειδικότητας τους, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και δεξιοτήτων προς όφελος των πελατών τους.

 

 

Ο χώρος εποπτεύεται από Ιατρό και καθοδηγείται από πάθος για την τελειότητα με στόχο το MediConcept να είναι ένα μοναδικό Ιατρικό Κέντρο στο τομέα της Υγείας, Ευεξίας και Ομορφιάς.

H σελίδα μας καλωσορίζει το νέο κατάστημα Mediconcept στην πόλη μας και του εύχεται κάθε επιτυχία και για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του, μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς Black Friday. 

 

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 24 080770
Web: www.mediconcept.com.cy
Facebook: Medi concept LCA

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »