Γενικά

Το ΑΚΕΛ Λάρνακας δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λάρνακας με επικεφαλής την Επαρχιακή Γραμματέα Χρυστάλλα Αντωνίου, επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, το κοιμητήριο της κατεχόμενης Λύσης και το κοιμητήριο Αμμοχώστου στο οποίο τάφηκαν οι περισσότεροι από τα  θύματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία.

Η αντιπροσωπεία κατέθεσε λουλούδια στους τάφους, συνομίλησε με συγγενείς των θυμάτων και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του Κόμματος για τον άδικο χαμό των εκλιπόντων. Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λάρνακας επισκέφθηκε και την κατεχόμενη Λύση  και συναντήθηκε με οικογένεια θύματος.

Οι συγγενείς των θυμάτων μετέφεραν στην αντιπροσωπεία τα συλλυπητήρια τους για τα παιδιά από την Κύπρο και  την Ελλάδα που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Χαρακτηριστικά ο πατέρας του θύματος είπε:  «ακόμα και στον εχθρό μου, αν είχα, δεν εύχομαι να συμβεί αυτό ξανά σε κανένα».

Στην αντιπροσωπεία που συνοδευόταν από Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας συμμετείχαν επίσης ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας Χρίστος Κκονές και ο επικεφαλής του γραφείου επαναπροσέγγισης της Ε.Ε., Θεόδουλος Θεοδούλου.

Λάρνακα, 20/3/2023

Σχετικά νέα

X
Translate »