Δελτία Τύπου

Time Private Institute: Άρχισαν οι εγγραφές για το δημιουργικό μάθημα “Fashion Illustration”

Αυτό το δημιουργικό μάθημα θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία του σχεδιασμού και της εικονογράφησης του ρούχου ή της φορεσιάς των ονείρων σας! Αυτή η δραστηριότητα είναι ιδανική για παιδιά και εφήβους που ενδιαφέρονται για τη μόδα. Σε αυτό το εργαστήριο οι μαθητές θα καθοδηγηθούν στη διαδικασία δημιουργίας μιας σειράς εικονογραφήσεων μόδας χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως υφάσματα, χαρτιά με σχέδια, πούλιες και άλλα. Μάθετε να σχεδιάζετε ανθρώπους, να σχεδιάζετε ρούχα, να δημιουργείτε υφή, σκίαση και αναλογία. Αυτό το εργαστήριο διδάσκεται από ασκούμενο εικονογράφο σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στούντιο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Κατάλληλο για παιδιά όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.Αυτή η δραστηριότητα είναι ιδανική για παιδιά και εφήβους που ενδιαφέρονται για τη μόδα. Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές θα καθοδηγηθούν στη διαδικασία δημιουργίας μιας σειράς εικονογραφήσεων μόδας χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως υφάσματα, χαρτιά με σχέδια, πούλιες και άλλα. Μάθετε να σχεδιάζετε ανθρώπους, να σχεδιάζετε ρούχα, να δημιουργείτε υφή, σκίαση και αναλογία.

Διδάσκεται το μάθημα από ασκούμενο εικονογράφο σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στούντιο. Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Σχετικά νέα

X
Translate »