Αθλητικά Νέα

Θετική η πρώτη παρουσία του νεαρού Άρη Χριστοδούλου στον ΕΡΜΗ

Το βάπτισμα του πυρός πήρε ο 18χρονος ποδοσφαιρίστής του Ερμή Αραδίππου Άρης Χριστοδούλου την πρηγούμενη εβδομάδα στο Παφιακό με αντίπαλο την PAFOS F.C.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Παρά το λίγο χρόνο που αγωνίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του καταγράφοντας θετικές στιγμές στο παιχνίδι του, με καλύτερη αυτή στο ’87ο λεπτό όπου με μια μακρινή σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Παπαθανασίου στη μικρή περιοχή.

Γεννημένος το Σεπτέμβριο το 2003 Ο Άρης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ηλικία των μόλις δυόμισι χρονών στην ακαδημία Αθλέτικο του Νεόφυτου Λάρκου.

Για πολλους χαρακτηριζόταν  σε νεαρή ηλικία ως ο καλύτερος αριστεροπόδαρος στην ηλικια του στην Κύπρο. Με πέρασμα από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης, Ομόνοιας, ΑΕΚ Λάρνακας  περίμενε υπομονετικά να αναπτυχθεί το κορμί του μέχρι που τον ανακάλυψε ο Νίκος Παναγιώτου και τον πήρε στην πρωτη ομαδα του Ερμή σε ηλικία μόλις 16 ετών. Με τη φυγή του Παναγιώτου συνέχισε στην πρώτη ομάδα και περίμενε υπομονετικά μέχρι την πρόσληψη του Μαρίνου Σατσιά, ο οποιος αναγνώρισε το ταλέντο του και του έδωσε τα πρώτα του καλέσματα για αποστολή στην πρώτη ομάδα σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος εμπιστεύτηκε τον νεαρό και τον έριξε στο παιχνίδι με την Πάφο την περασμένη Δευτέρα όπου αμέσως έδειξε το ταλέντο του στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά και θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την περαιτέρω ανέλιξη του. Σίγουρα, καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει ο Άρης να αποδείξει ότι μπορεί.

Σχετικά νέα

X
Translate »