Breaking News

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

The next best thing-Σε νέα εποχή το πολυτελές Palm Beach Resort στη Λάρνακα

Πηγή: inbusiness.com.cy

H Λάρνακα αλλάζει και το Palm Beach Resort ετοιμάζεται να γράψει το επόμενο λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του.

Η Λάρνακα τα τελευταία χρόνια αλλάζει θεαματικά. Δικαίως θεωρείται ως ο νέος ανερχόμενος επενδυτικός κόμβος της Κύπρου κι αυτό οφείλεται τόσο στις αναπτύξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιούνται στην πόλη όσο και σε αυτές που προγραμματίζονται στην παραλιακή περιοχή απ’ όπου απομακρύνθηκαν οι εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών και υγραερίου.

Ένα παραλιακό μέτωπο έξι χιλιομέτρων που ξεκινά από το λιμάνι και τελειώνει στη Βορόκληνη ξεδιπλώνεται και είναι έτοιμο να υποδεχτεί έργα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης, προσφέροντας τεράστιες προοπτικές προόδου και ευημερίας για την ίδια τη χώρα μας, με τη Λάρνακα να συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης.

Μια πόλη για όλους
Η μακραίωνη ιστορία της Λάρνακας, ο πολιτισμός που αντανακλάται με μια απλή περιδιάβαση στο κέντρο, η αναβάθμιση των παραλιών, ο εμπλουτισμός με χώρους πρασίνου και πάρκα, τα σημαντικά έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια και ο Διεθνής Αερολιμένας είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η Λάρνακα είναι πρώτη στους επαναλαμβανόμενους τουρίστες ανάμεσα στις παραλιακές πόλεις της Κύπρου. Μια Λάρνακα που σταδιακά εξελίσσεται σε πόλη επιλογής για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, για επενδυτές, για ανθρώπους που θέλουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

palm

Η μεταμόρφωση του Palm Beach
Εύλογα, ολοένα και περισσότεροι επενδυτές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην τουριστική βιομηχανία της Λάρνακας, με αποτέλεσμα το ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να αυξάνεται και να αναβαθμίζεται. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μεταμόρφωσης είναι το Palm Beach Resort, που βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία κατά μήκος της ακτογραμμής Λάρνακας – Δεκέλειας. Ένα όνομα που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στις οικογένειες και τους χιλιάδες επισκέπτες που περνούσαν τα καλοκαίρια τους εκεί, ενώ κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ντόπιων, καθώς πρόκειται από τα πρώτα και πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της πόλης.

Συνώνυμο της γνήσιας φιλοξενίας και της άνεσης, το Palm Beach Resort εισέρχεται σε μια νέα, συναρπαστική εποχή, χάρη στην Premium Access Group, με μετόχους τους Evgeni Leibovich και Shaul Keinan.

Με σεβασμό στο παρελθόν και την ιστορία του, το Palm Beach Resort σχεδιάστηκε με γνώμονα να προσφέρει στους επισκέπτες του το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας μέσα από ένα διακριτικό και καλαίσθητο σχεδιασμό. Μια ωδή στο μοντέρνο design και την απαράμιλλη κομψότητα.

palm2

Πολυτελές και υπερσύγχρονο
H επένδυση για το έργο ανέρχεται στα 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ. Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, πολυτελείς ισόγειες ιδιωτικές κατοικίες, πύργο με διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Σημείο αναφοράς του έργου αναμένεται να αποτελέσει ανάμεσα σε άλλα και ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας με προηγμένες εγκαταστάσεις, το οποίο θα προσφέρει προσωπική φροντίδα με εξειδικευμένες και ιατρικές θεραπείες, σχεδιασμένες να βελτιώσουν την ευεξία των επισκεπτών. Και φυσικά, ένα υπέροχο παραλιακό μέτωπο σχεδιασμένο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον μεσογειακό ήλιο αλλά και με επιλογές ψυχαγωγίας και θαλάσσιων σπορ.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση ενός boutique εμπορικού κέντρου επί της παραλιακής λεωφόρου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης στην περιοχή για τουρίστες και ντόπιους. Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, πλάι στο κύμα, μόλις 25 λεπτά μακριά από τη Λευκωσία.

Τo Palm Beach Resort αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2025. Έτσι, επισκέπτες, ένοικοι και ιδιοκτήτες θα είναι σε θέση να βιώσουν την πολυτελή διαβίωση, συνδυάζοντας γαστρονομικές απολαύσεις υψηλών προδιαγραφών και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Το Palm Beach Resort εγγυημένα θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανεπανάληπτη εμπειρία, με το τελικό αποτέλεσμα να συναγωνίζεται επάξια resorts παγκόσμιας εμβέλειας.

Ένα κόσμημα με διπλό ρόλο
Αυτό που θα παραμείνει αναλλοίωτο σε σχέση με το παρελθόν είναι η φυσική γοητεία της γραφικής ακτογραμμής της Λάρνακας, με τα κρυστάλλινα ρηχά νερά και τη μαγευτική μεσογειακή θαλασσογραφία να απλώνεται στον ορίζοντα. Το Palm Beach Resort θα αποτελέσει το πρώτο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο της Λάρνακας, το οποίο θα τοποθετήσει την πόλη στον παγκόσμιο χάρτη της διακριτικής πολυτέλειας, δίνοντας της τα σκήπτρα της τουριστικής βιομηχανίας. Ένα πραγματικό κόσμημα με διπλό ρόλο. Από τη μια θα αποτελεί ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς την ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενη Λάρνακα. Από την άλλη θα είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας, με premium υπηρεσίες, ανεβάζοντας την πολυτέλεια και τη φιλοξενία στο ψηλότερο επίπεδο, έτοιμο να ανταποκριθεί πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις των ταξιδιωτών! O απόλυτος προορισμός μέσα στον προορισμό.

Σχετικά νέα

X
Translate »