Δελτία Τύπου

The Cat Walk Project Exhibition – The Teaser, by Alexander College

Ο κλάδος Μόδας του Alexander College διοργανώνει έκθεση με έργα των τελειόφοιτων του κλάδου.Οι φοιτητές παρουσιάζουν την pre  – launch σειρά ρούχων που ετοιμάζουν. Η σειρά ρούχων ολοκληρώνεται με το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, και θα παρουσιαστεί στο εντυπωσιακό «The Cat walk Project Fashion Show» που έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Λάρνακας, ως το μοναδικό fashionshow φοιτητών που διοργανώνεται στα πρότυπα επαγγελματιών shows.

Η Pre – Launch παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Alexander College και θα είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό στις 6:00μμ – 9:00μμ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δουλειά των φοιτητών του κλάδου, αλλά και το υψηλό επίπεδο σπουδών, ακαδημαϊκών γνώσεων και πρακτικής που συνδυάζει ο κλάδος.

Παρόντες θα είναι και οι Ακαδημαϊκοί, Παντελής Παντελή (Fashion Course Leader) και Μαριάννα Πέγκα (Senior Textile Lecturer), οι οποίοι με τη δική τους καθοδήγηση, εμπειρία και γνώση, βοηθούν τους φοιτητές να γνωρίσουν τον απαιτητικό χώρο της Μόδας, τα cat walks, τα φώτα, τη λάμψη!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »